Sofie heeft prijzengeld Wie is de Mol nóg niet uitgegeven

Het prijzengeld dat Sofie van den Enk in 2014 kreeg voor haar deelname aan het NPO 1-programma Wie is de Mol heeft ze nóg niet uitgegeven. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Party. Van den Enk gaf vorig jaar april aan dat ze haar prijzengeld in de zomer zou uitgeven aan een gezinsreis naar Amerika, maar dat is er niet van gekomen. “Het geld dat ik bij Wie is de Mol gewonnen heb, staat nog op mijn bankrekening. Het wordt daar tegenwoordig niet meer van waard“, zegt het televisietalent.

Het gaat om een bedrag van 16.700 euro. Dat wil ze dit jaar wél gaan uitbreken. “Ik wil ervan naar Australië. De vriendin van mijn vader komt daar vandaan. Het lijkt mij daarom erg leuk om dat land eens te bezoeken.

Zelf kijkt Van den Enk nog elk jaar naar Wie is de Mol. Ondanks haar ervaring, weet ze de Mol nooit juist te raden. “Ik heb het sinds mijn deelname aan Wie is de Mol nog nooit goed gehad. De montage is wat dat betreft zó knap gedaan.

Haar man kijkt níet mee. “Mijn man heeft een eeuwigdurende Wie is de Mol-antipathie ontwikkeld. Hij heeft zo’n Wie is de Mol-overkill gehad, hij hoeft het niet meer zo nodig te zien. Ik vind dat prima. André is meer van Boer Zoekt Vrouw, daar heb ik weer minder mee.

Foto: KRO-NCRV

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen