Roos Moggré te laat bij WNL door vernieuwde A1

Roos Moggré was vanochtend te laat op haar werk. De presentatrice van WNL’s Goedemorgen Nederland had op de A1 de verkeerde afslag genomen. Dat heeft ze verteld op NPO Radio 2. Het gaat in de media al de hele dag over het feit dat de A1 is aangepast: mensen die uit Amsterdam komen moeten voortaan links aanhouden voor Almere en rechts voor Hilversum, terwijl dat al sinds jaar en dag precies andersom was. Moggré ging vanochtend tóch in de fout en kwam te laat op het werk.

Moggré beseft zich dat het een beetje dom is, gezien de vele berichtgeving over dit onderwerp. “Het is natuurlijk ook super dom, dat weet ik ook wel, maar ik zit al om vier uur ’s ochtends in de auto.”

Op dat tijdstip ben je nog niet helemaal alert, aldus Moggré. “Ik kruip uit mijn bed, stap in de auto en rij op de automatische piloot al tien jaar die kant op. Op dezelfde manier. Dan weet je: ik moet links aanhouden, anders eindig je in Almere. En nu zat ik ineens in Almere. Toen dacht ik: shit.”

Meer WNL’ers kwamen te laat, stelt ze. “Het gebeurde ook bij twee visagistes en een deel van de redactie. Er waren veel mensen een kwartier te laat.”

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen