Paul de Leeuw reageert op kritiek: ‘Kan allemaal beter’

Foto: RTLPaul de Leeuw heeft gereageerd op de felle kritiek op zijn nieuwe late-lateshow Lekker Laat op NPO 1. Het kan allemaal veel beter. Dat zegt hij in een bericht op Twitter. Lekker Laat is maandagavond ná Pauw van start gegaan met een mooi 620.000 kijkers (22 procent), maar veel kijkers waren kritisch. “Niets tegen Paul de Leeuw, maar ik hoop dat er mensen binnen omgeving/redactie zijn die eerlijk durven te zijn over deze eerste Lekker Laat“, twitterde ene Rogier bijvoorbeeld na de uitzending.

Daarop antwoordde De Leeuw: “Maak je daar maar geen zorgen om!

Columnist Jan Dijkgraaf vond Lekker Laat ook erg slecht, maar wil dat niet zo keihard benoemen. “Ik vind Paul de Leeuw te aardig voor de vraag: ‘Hoe vond je zelf dat het ging?’

De Leeuw daarop: “Nou het kan allemaal beetje beter, veel te veel onderwerpen maar de kop is eraf en nu bouwen jan. En aan m’n Duits werken :)

De Leeuws VARA-collega Claudia de Breij is wél enthousiast. “Geniet van Paul de Leeuw in Lekker Laat. Briljant met Sylvana Simons, met de genderbende, Janny, Diggy Dex. Super.

Ik vond het optimistisch, fris, leuk. Beste gesprek met Sylvana sinds haar politieke carrière startte. Gewoon bij de deur!

Mensen die Lekker Laat willen terugkijken komen bedrogen uit. Via de NPO-site geldt een tijdslot en via NLziet worden alleen de eerste twintig seconden getoond.

Vanavond is Pauw om 22.20 uur te zien en Lekker Laat om 23.20 uur.

Foto: Facebook

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen