Parkmobile vanavond op herkansing bij Radar

Foto: Nick van OrmondtAntoinette Hertsenberg heeft vanavond voor de tweede week op rij Parkmobile in de studio van haar programma Radar zitten. Ze heeft namelijk nog steeds geen bevredigend antwoord gekregen op haar klacht. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. De Radar van vorige week was zeer veelbesproken, vanwege de flaterende Parkmobile-baas Tomas Novak, die op een gegeven moment zelfs compleet dichtsloeg waardoor het vijf seconden stil was op ’s lands meest bekeken tv-zender.

Radar behandelde het probleem van Parkmobile-klanten die te veel parkeergeld hebben betaald, omdat de ParkMobile-app hun parkeeractie niet correct heeft beëindigd. Daardoor betaalde Fred, die in de uitzending zijn verhaal deed, maar liefst 106 euro voor vijf minuten parkeren.

Novak was uitgenodigd in de studio om zijn verhaal te doen, maar dat ging niet best. “Het is nog altijd onduidelijk bij wie je moet zijn als je onterecht te veel parkeergeld hebt betaald via Parkmobile. Bij de mobiele provider of bij de gemeente?“, aldus het programma.

Tomas Novak, de commercieel directeur van deze parkeerprovider, viel vorige week stil nadat hem een paar keer dezelfde vraag is gesteld. Radar legt uit welke rechten je hebt als consument. En Parkmobile zit weer aan tafel.

Radar is om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Update dinsdag 2 mei: Tomas Novak is een week na zijn bekritiseerde tv-optreden, op 1 mei, opnieuw te gast geweest in Radar. Daarin kwam hij alsnog met bevredigende antwoorden op vragen van Hertsenberg.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen