Linda de Mol wil minmaal tot 62ste op televisie

Foto: SBSLinda de Mol (52) wil minimaal tot haar 62ste op televisie blijven. Ze ziet zichzelf de komende tien jaar nog niet stoppen met televisiemaken. Dat vertelt de presentatrice in een interview met Story. De Mol denkt steeds vaker na over het einde van haar carrière, maar dat betekent niet dat ze nu al wil stoppen. “Ik ben nu 52, en er komt natuurlijk een dag dat het klaar is. Dat besef ik vooral nu ik de oeuvre award heb gekregen. Op korte termijn is er geen sprake van dat ik ga stoppen met werken.”

Ze amuseert zich nog kostelijk bij haar werkgever RTL 4. “Ik vind alles nog veel te leuk om te doen. Miljoenenjacht, Familie Kruys, Ik hou van Holland, Linda’s Zomerweek… Ik wil nog zeker tien jaar door!

Toch vraagt De Mol zich wel af wat het juiste moment is om te stoppen. “Onlangs mocht ik Sonja Barend voor mijn blad interviewen, en toen vroeg ik haar hoe ze wist dat ze moest stoppen. Sonja vertelde toen dat ze op een ochtend wakker werd, en zei: ‘Nu is het klaar. Dit is mijn laatste programma.'”

Eerlijk gezegd, verwacht ik dat ik op een morgen óók met dat gevoel wakker word. En dan stop ik écht!

Het Story-interview met Linda de Mol kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen