Ook Patricia Paay vindt Boulevard ‘zielig PR-apparaat’

Patricia Paay is het eens met de kritiek van AD’s tv-recensent Angela de Jong dat RTL Boulevard niet meer is dan een ‘zielig PR-apparaat van RTL 4′. Dat zegt de televisiediva in weekblad Party. RTL Boulevard was in maart en april behoorlijk in opspraak omdat het de showbizzrel rond Dionne Stax en Humberto Tan compleet negeerde. “Ik sta er niet echt van te kijken dat alle partijen er het zwijgen toe doen in het geval van Humberto. Zo werkt het televisiewereldje nu eenmaal.

Het is een hypocriete wereld, aldus Paay. “Alles draait om eigen belang en wanneer het iemand uit de eigen stal betreft, sluit men acuut de luiken. Er werd door een recensent van een grote krant gezegd dat RTL Boulevard slechts ‘een zielig PR-apparaatje is van RTL’, omdat men de hele kwestie rond Humberto doodzwijgt. Daarmee is alles eigenlijk gezegd.

Als het niet om Tan was gegaan, dan had RTL Boulevard wél groot uitgepakt, aldus Paay. “Kijk, in mijn geval ligt het voor de media en de showbizzrubrieken allemaal wat gemakkelijker. Ik sta niet onder contract bij een van d eomroepen en dan kunnen ze dus losgaan. Zodra ik een ‘foutje’ maak., ligt het wel op straat.

Dit ligt bij Humberto Tan heel anders, aldus Paay. “Hij behoort zoals bekend tot de RTL-stal en geniet daardoor bescherming.

Tan zou zijn vrouw hebben bedrogen met Stax. “Ach, hij doet iets wart veel mannen doen. Natuurlijk is er ook kritiek op dat vrouwtje, maar Dionne is vrijgezel en kan dus doen wat ze wil.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen