Monique van de Ven treurt niet om einde Dokter Deen

Actrice Monique van de Ven kan er goed mee leven dat er na vier seizoenen een einde komt aan haar NPO 1-hitserie Dokter Deen. Dat laat ze weten aan weekblad Party. Er wordt nog een vierde seizoen opgenomen van Dokter Deen en daarna is het definitief afgelopen voor de serie. “Op een gegeven moment hebben de karakters alles meegemaakt. Ik denk dat het dan niet verstandig is om dat nog verder uit te melken. Als het klaar is, is het klaar. Ik ga dan weer door met iets anders.

De serie wordt geschreven door haar man Edwin de Vries. “Het is voor mij elke keer weer een grote verrassing wat hij heeft bedacht. Edwin houdt het tot aan de eerste lezing héél spannend.

Ze is erg enthousiast over zijn werk. “Het is een prachtig vierde seizoen. Ik kan niet anders zeggen. Wat mij nu al onder ogen is gekomen vind ik meesterlijk.

Dokter Deen maakt plaats voor een nieuwe dramaserie, namelijk Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Deze serie is gebaseerd op de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen’.

Het boek wordt in 2017 verfilmd door Tim Oliehoek, met een script van Martin van Waardenberg. In het fictieve dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.

Rollen zijn weggelegd voor onder meer André van Duin, Kees Hulst en Olga Zuiderhoek.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen