Mary Borsato teleurgesteld in Janzen & Van Dijk

Mary Borsato vindt het erg jammer dat ze is gepasseerd voor medewerking aan RTL 4’s nieuwste trouwshow Janzen & Van Dijk met Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Dat zegt de moeder van Marco Borsato in weekblad Privé. Jarenlang was Mary dé vrouw die in beeld kwam als het over bruidsjurken ging, maar dat is al lang niet meer zo. Recentelijk was ze ook al niet te zien in Janzen & Van Dijk. “Zelf ben ik op z’n zachtst gezegd enorm verbaasd. Alle programmamakers hebben mijn telefoonnummer.

Mary voelt zich bij het grofvuil gezet. “Jarenlang heb ik aan diverse shows meegewerkt en opeens word ik aan de kant geschoven en dus niet meer gebeld.”

Overigens weet Mary wel waardoor het komt. “Het zijn die jongens uit Rotterdam van de Honeymoonshop. Zij gaan er steeds op een geraffineerde manier tussen zitten. Telkens als ze horen dat een televisieproductiemaatschappij bezig is met een programma waarin bruidsjurken worden getoond, bieden ze zichzelf aan met een grote zak geld.”

Ze leveren niet alleen jurken, maar kopen ook zendtijd, weet Mary. “Het is gewoon een commercial. Niets mis mee, zou je zeggen, maar daarmee drukken ze mij wel uit de markt. Dat soort marketing is mij namelijk vreemd, zo handel ik niet.”

De laatste tijd is Mary vaak aangesproken over waarom ze niet in Janzen & Van Dijk zit. “Wat moet ik dan antwoorden? Het is gewoon een commercieel spelletje dat zonder mij wordt gespeeld. En dan te bedenken dat ik Wendy heel goed ken, dat weet iedereen in Hilversum en omgeving. Daarom is het nog ingewikkelder om het uit te leggen.”

Maar het is inderdaad niet de eerste keer dat ik voor het blok word gezet. Die Rotterdammers waren me ook voor bij onder meer Let’s get married van RTL, Say yes to the dress op TLC en bij de NET 5programma’s Welkom op mijn bruiloft, Als de bruid van huis is en Het geheim van een goed huwelijk.

Kijk, ik hoef heus niet altijd op te komen draven met kledingrekken vol jurken, maar opeens word ik ook niet meer gevraagd als adviseur. Daar begrijp ik werkelijk niets van. In het verleden wisten ze me toch ook te vinden voor een goed bruidsadvies?“, besluit ze in het weekblad, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen