Manuel Venderbos wil niet naakt op televisie

Manuel Venderbos wil niet geheel naakt op televisie verschijnen, zoals een aantal bekende Nederlanders straks doen in de RTL 5-datingshow Adam Zkt Eva VIPS. Dat zegt de presentator van het nieuwe Telegraaf VNDG vandaag in de Metro. Venderbos heeft een aantal grenzen voor zichzelf opgesteld. “Ja, twee zelfs. Bungeejumpen is er een van. Ik heb vreselijke hoogtevrees en je zal zien dat net bij mij dat elastiek te lang is ofzo. En Adam zkt Eva VIPS zou ik ook niet doen“, geeft hij aan.

Adam Zkt Eva VIPS is een stap te ver voor Venderbos. “Los van dat ik al getrouwd ben, wil ik niet naakt op tv. De grens ligt bij een gestreepte eromheen, haha“, zegt hij, verwijzend naar zijn bijna-naakte optreden in RTL Boulevard.

Er is één ding in zijn tv-carrière waar hij spijt van heeft. “Ik denk dat mijn vrouw hier een heleboel antwoorden op heeft, want ik heb zoveel gestoorde dingen gedaan. Maar ik noem het suikerexperiment dat ik vorig jaar voor Galileo deed. Dat was zo heftig en dat ging bijna fout. Als ik zou weten dat het zo uit de hand zou lopen had ik het niet gedaan.

Tot slot wordt hij ook nog gevraagd op welk tv-talent we volgens hem moeten letten. “Ik weet niet of je Tim Hofman nog een talent mag noemen, maar ik vind hem echt een groot talent. Een intelligente jongen met humor en zelfspot en met verstand van tv-maken, dat is zeldzaam.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen