Anita Witzier volgt haar aftakeling via televisie

NPO 1-ster Anita Witzier volgt de aftakeling van haar lichaam via televisie. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Soms legt Witzier tv-beelden van vroeger en nu naast elkaar en dan schrikt ze zich helemaal een hoedje. “Ik maak er geen geheim van: als ik tv-beelden van mezelf van 5 jaar terug zie, schrik ik me kapot. Dan zie ik hele grote verschillen. Daar ben ik wel mee bezig. Maar wat heb ik eraan?“, aldus de presentatrice, die momenteel 55 is, maar vijf jaar geleden nog 50 was.

Witzier doet er alles aan om gezond te blijven. “Ik sport en eet gezond. Bij zo min mogelijk licht zie je er het best uit, maar ik kan moeilijk de hele dag naast alleen een kaars gaan zitten.”

Vanavond staat Witzier weer in de felle tv-spotlights, want dan begint een nieuw seizoen van Anita Wordt Opgenomen, direct na Feyenoord op 1 (dat Spoorloos eenmalig vervangt).

Opnieuw duikt ze in de medische wereld. Een wereld die normaal vrij gesloten is, maar zich voor Witzier openstelt. Hoe krijgt ze dat voor elkaar? “Ik denk dat we veel credits hebben opgebouwd met de vorige seizoenen van Anita wordt Opgenomen.”

“Alle betrokkenen krijgen vooraf de tijd om de afgemonteerde uitzending te zien en wel of geen akkoord te geven. Dat is best bijzonder in televisieland.

Het AD-interview met Anita Witzier kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen