Zanglegende Anita Meyer opnieuw in De Beste Zangers

Sterartieste Anita Meyer doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de tv-show De Beste Zangers van Nederland op NPO 1. De overige deelnemers zijn Kenny B., Tania Kross, Dennie Christian, Tommie Christiaan, Brace MacDonald en Maan de Steenwinkel. Dat heeft Avrotros bekendgemaakt. Van alle kandidaten is Meyer de enige die al een keer eerder heeft meegedaan. Ze deed mee aan de derde serie, het laatste seizoen dat níet door de huidige host Jan Smit gepresenteerd werd.

Bij het derde seizoen was de presentatie in handen van Victor Reinier, die na het eerste seizoen de zwangere Edsilia Rombley verving. Uiteindelijk was Meyer de winnares van het derde seizoen.

De negen winnaars van de tv-show tot nu toe (op volgorde van eerste tot het laatste seizoen) zijn Simon Keizer, Jamai, Anita Meyer, Berget Lewis, Rafaëlla Paton, Sabrina Starke, André Hazes jr., Frans Duijts & Julia Zahra en Willeke Alberti.

In het programma zingen bekende artiesten liedjes van elkaar. De aankondiging van het nieuwe seizoen vindt u onderstaand.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen