Succesvolle vaginaweek terug bij Koffietijd

Geplaatst op vr 28 apr 2017 om 9:26

Koffietijd sprak vorig jaar voor het eerst een week lang openlijk over de vagina en doorbrak daarmee een waar taboe, maar er is volgens de redactie nog zoveel meer te vertellen over het vrouwelijk geslachtsdeel. “Reden genoeg om Down Deeper te gaan in Koffietijd met de Down Under Week“, zo laat RTL 4 weten. Volgende week, de eerste week van mei, wordt vijf uitzendingen lang vol lof gesproken over de vagina. Experts en BN’ers schuiven aan om de vagina in de ‘spotlight’ te zetten.

Afgelopen week vond in de Koffietijd-studio al een vaginakleien-workshop plaats. Onder leiding van kunstenares Judith Wiersema ging een groep vrouwen aan de slag en bespraken zij de verschillen en overeenkomsten van het vrouwelijke geslachtsdeel.

Alle gekleide exemplaren bij elkaar vormen één uniek kunstwerk dat vandaag in Koffietijd te zien is. “En wat blijkt: geen één schede is gelijk en dat maakt iedere vulva zo bijzonder!

In de eerste vagina-aflevering, aankomende maandag, zijn grappenmaker Nienke Plas, singer-soulwriter Sabrina Starke en radionieuwslezeres Hannelore Zwitserlood te gast om te praten over het onderwerp in het algemeen, maar ook over hun opvoeding en beeldvorming.

Andere gasten zijn onder meer Goedele Liekens (woensdag) en Eddy Zoëy (vrijdag).

Koffietijd is elke dag om 10.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
17 Reacties op “Succesvolle vaginaweek terug bij Koffietijd”


 1. Frank

  Wordt er sowieso gekeken naar die onzin?. Wat veel smeriger is is het Telegraaf bericht over de cijfers van criminele asielzoekers. Niet zozeer dat dat hoog is dat weet iedere Nederlander die realistisch kan nadenken, als wel de smerige timing van deze achterbakse krant. Voor de verkiezingen poeslief schrijven over asielzoekers en na de verkiezingen weer in de rol vann smerig intigrantje spelen, wat een achterbakse kut krant zeg.

 2. Wolf

  Schandalig! Net als die vieze onbeschofte reclame over dit onderwerp vroeg in de avond wanneer de kinderen kijken. Verbieden. Domme onbeduidende reclame commissie moet vervangen worden.

 3. Pppo

  Sbs 6 4 miljoen kijkers

 4. Wolter

  Weer zo’n kutprogramma!

 5. Annoniemus

  Gelukkig is er nog geen geur tv .

 6. Marc E. Putto

  wat een kutzooi toch weer zeg op die vervuilende beeldbuis..

 7. Bert

  Voor wie het overdag niet kan zien is er een doekje voor het bloeden, uitzending gemist.

 8. (t)oompje

  Zeg @Wolf, wordt eens wakker met je preutse reactie! Het is 2017 hoor en er is niks onbeschofts aan dat ook kinderen al vroeg met dit onderwerp geconfronteerd worden! Dat heet (hedendaagse) opvoeding!

 9. (t)oompje

  Maar de foto bij dit artikel is leuk met drie vagina’s in je nek! Je kunt het slechter treffen!

 10. Jubbetje

  Laten die 3 ook hun mossel zien?

 11. Papegaaitje leef je nog.

  Wanneer komt er een p i e m e l week?

 12. Lena

  2 Frank , klopt. wij zijn er ook achter gekomen. Het is een valse VVD\PVDA krant.

 13. Andreas

  Komt er ook een penisweek?

 14. Arend Hiller

  Wat vinden de islam mietjes hiervan? Mag dit wel???

 15. (t)oompje

  Yep! Daar ben ik ook voor: óók voor de mannen (en vrouwen) een “penis-week”, met mooie, goedgevormde (kale) pikken waar je mee voor de dag kunt komen en waar de hetero’s, bisexuelen en homo’s wat mee kunnen! Ben er gek op, maar ja, daar ben je dan ook bi voor!!!

 16. dennis

  Dit programma kan ook van de buis, kijkt bijna niemand naar.

  Allemaal onzin dingen aansmeren van dokter Vogel, die zich zelf dokter noemde.
  Met je met kruiden rommelen.
  Die middelen zijn nep, maar rtl he, verkopen.

 17. Greet

  Op zon vagina week hoort Sylvie natuurlijk niet te ontbreken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.