Carrie ten Napel prijst werkgever Jan Slagter

Geplaatst op vr 28 apr 2017 om 10:16

Carrie ten Napel, die vandaag voorlopig stopt als presentatrice van NPO 2’s Hallo Nederland wegens zwangerschapsverlof, prijst haar werkgever Jan Slagter. Dat is te lezen in De Telegraaf. Ten Napel voelt zich ontzettend op haar plek bij Omroep MAX. Ze begon er drie jaar geleden, na jarenlang in de sporthoek te hebben gezeten. “In het begin hebben vriendinnen er wel grapjes over gemaakt en in de sportwereld was iedereen verbaasd dat ik de overstap maakte, het is iets totaal anders.

Maar het beeld van een ouderenomroep is achterhaald, vindt Ten Napel. “Er zijn genoeg jonge mensen die er werken en bijvoorbeeld Heel Holland Bakt wordt ook door een jong publiek bekeken. Ik denk dat ik prima bij deze omroep pas.”

Ze kan heel erg haarzelf zijn, vindt ze. “Het is écht niet om te slijmen omdat ik er werk, maar ik pas niet overal. Ik ben een gevoelsmens daarin, ik kan ondergesneeuwd raken of me ergens niet lekker bij voelen en dat merk je dan. Maar ik vind het super om bij de MAX-familie te horen, zo voelt het ook.

Het succes van MAX is te danken aan de grote leider, stelt Ten Napel. Hij zorgt voor de juiste samenstelling in het bedrijf. “Als je elf topspelers neerzet, betekent het niet dat je de beste resultaten haalt. Omroep MAX-baas Jan Slagter kan dat heel goed: de juiste mensen in huis halen.

Het Telegraaf-interview met Carrie ten Napel kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX
5 Reacties op “Carrie ten Napel prijst werkgever Jan Slagter”


 1. aammehoela

  Carrie, dochter van, deed het al leuk bij Omroep Gelderland en andere regionale omroepen. Blijkbaar via sport naar MAX gegaan. Wist ik niet, kijk overdag geen tv.

 2. Irm

  Ik prijs hem ook omdat hij tot nu toe de enige laat zien wat er met het geld van donateurs gedaan wordt. Het is merkwaardig dat er nog steeds er geen Wet er is om de ontvangers van gelden voor ”goede doelen” verplicht om kijkers/donateurs te laten zien wat ze al jaren met hun geld voor mekaar hebben gekregen. Je ziet jaar in jaar uit dezelfde zielige beelden van dezelfde personen, en dan vraag je je af is die na al die jaren nog steeds niet geholpen? Waarom doneren wij dan? Huh?

 3. Andreas

  Carrie probeert via de media haar plekje veilig te stellen voor als ze terugkeert van zwangerschapsverlof. Blijkbaar is dat de manier om met die geweldige CDA spreekbuis Jan Slagter om te gaan.

 4. Sceptic

  @Irm : Is dat zo? De Stichting Max maakt mogelijk is niet erkend door het ” Centraal Bureau Fondsenwerving ” , althans is niet in hun register te vinden….

 5. Annoniemus

  Als je nergens anders aan de bak komt , is het inderdaad raadzaam om je baas een veer in z’n reet te steken .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.