Carrie ten Napel prijst werkgever Jan Slagter

Carrie ten Napel, die vandaag voorlopig stopt als presentatrice van NPO 2’s Hallo Nederland wegens zwangerschapsverlof, prijst haar werkgever Jan Slagter. Dat is te lezen in De Telegraaf. Ten Napel voelt zich ontzettend op haar plek bij Omroep MAX. Ze begon er drie jaar geleden, na jarenlang in de sporthoek te hebben gezeten. “In het begin hebben vriendinnen er wel grapjes over gemaakt en in de sportwereld was iedereen verbaasd dat ik de overstap maakte, het is iets totaal anders.

Maar het beeld van een ouderenomroep is achterhaald, vindt Ten Napel. “Er zijn genoeg jonge mensen die er werken en bijvoorbeeld Heel Holland Bakt wordt ook door een jong publiek bekeken. Ik denk dat ik prima bij deze omroep pas.”

Ze kan heel erg haarzelf zijn, vindt ze. “Het is écht niet om te slijmen omdat ik er werk, maar ik pas niet overal. Ik ben een gevoelsmens daarin, ik kan ondergesneeuwd raken of me ergens niet lekker bij voelen en dat merk je dan. Maar ik vind het super om bij de MAX-familie te horen, zo voelt het ook.

Het succes van MAX is te danken aan de grote leider, stelt Ten Napel. Hij zorgt voor de juiste samenstelling in het bedrijf. “Als je elf topspelers neerzet, betekent het niet dat je de beste resultaten haalt. Omroep MAX-baas Jan Slagter kan dat heel goed: de juiste mensen in huis halen.

Het Telegraaf-interview met Carrie ten Napel kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen