SBS 6 stopt met Isa Hoes-serie Celblok H

SBS 6 stopt na vier seizoenen en 46 afleveringen met de dramaserie Celblok H. Dat heeft SBS deze week aan de cast en crew bekendgemaakt, meldt de tv-zender. De dramaserie met Isa Hoes ging in maart 2014 in première. In seizoen één belandde Suzanne Kramer (Isa Hoes) in de gevangenis nadat ze een aanslag op haar man pleegde. Daar kreeg ze te maken met een machtsstrijd tussen medegedetineerden Lex (Inge Ipenburg) en Freddy (Eva van de Wijdeven).

Eenmaal in de gevangenis ging Suzanne opnieuw de fout in, want ze vermoordde Lex Holt. Naar mate de tijd vorderde werd Suzanne ‘topdog’ en dus de ‘baas’ in de gevangenis.

In de allerlaatste aflevering, die afgelopen 27 maart werd uitgezonden, kwam Suzanne om het leven.

Er keken 581.000 mensen naar de seizoensfinale van Celblok H, waarmee het veruit de minst bekeken finale-aflevering ooit was. De finales van de eerste drie seizoenen waren goed voor respectievelijk 811.000 kijkers, 776.000 kijkers en 1,1 miljoen kijkers.

Gemiddeld trok het afgelopen vierde seizoen van Celblok H slechts 553.000 kijkers naar SBS 6. Ter vergelijking: de gemiddeldes van de eerste drie seizoen zijn respectievelijk 920.000 kijkers, 800.000 kijkers en ruim 1 miljoen kijkers.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen