Ed Sheeran kreeg geen genoeg van College Tour

Ed Sheeran kreeg geen genoeg van de opnames van College Tour. Hij gaf toestemming om langer door te gaan dan de afgesproken 55 minuten. Dat heeft presentator Twan Huys gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. College Tour met Ed Sheeran wordt vanavond uitgezonden op NPO 3. Het is een bijzondere aflevering geworden, aldus Huys. “Het grappige is dat toen ik hem vlak voor de opname ontmoette, ik hem vroeg of hij het format wel kende“, begint de presentator.

Vervolgt: “Toen zei hij: ‘Ja, ja, ik doe een interview met jou en ik zing een liedje.’ Toen viel ik even stil en zei ik: ‘Nee, dat is het niet helemaal. Je hebt zometeen honderd studenten voor je en die gaan jou samen met mij interviewen.’ ‘Oké, prima, niets aan de hand.’

Pas toen de opnames écht begonnen begreep Sheeran waar hij onderdeel van was. “Vervolgens kreeg hij door wat de inhoud van het programma was, dus ook met de filmpjes erbij die we altijd maken met mensen uit zijn omgeving, en toen zei hij na een paar minuten: ‘O, dit is ontzettend leuk. Ik wist helemaal niet dat dit de bedoeling was.’”

Toen ik afvlagde na 55 minuten – omdat we zo veel tijd kregen van het management – zei hij: ‘Nee, ik vind het echt heel erg leuk, ik wil meer vragen! Ik blijf zitten!’ Dat hebben we nooit eerder meegemaakt.”

College Tour met Ed Sheeran is om 21.20 uur te zien op NPO 3.

Foto: NTR/Roy Borghouts

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen