Patty Brard kritisch over mediaplatform Chantal Janzen

SBS 6-ster Patty Brard is nog niet heel erg onder de indruk van het platform &C van RTL 4-ster Chantal Janzen. Dat laat ze weten in haar column in Weekend. Brard verheugde zich op de lancering van &C, omdat ‘we eigenlijk helemaal niets weten van Chantal’. Daar brengt &C helaas geen verandering in, stelt Brard. Ze zag op de website van &C onder meer filmpjes van mensen die dierengeluiden maken en Donny Roelvink die bekent dat hij liever SpongeBob ziet dan het nieuws.

Daar leest ze &C niet voor, aldus Brard. “Ik ben meer geïnteresseerd in Chantal zelf en hoe zíj de dingen nou echt ziet, in plaats van ons de wereld door een roze bril te tonen. Ik zou háár zo graag beter willen leren kennen via dit platform.

Verder vindt Brard het jammer dat Janzen (38) zich richt op vrouwen tussen de 18 en 48 jaar. “Dat vind ik wel een beetje jammer, want tegenwoordig begint het leven pas bij 48!

Aan de andere kant komt haar kritiek – meer Janzen in plaats van dierengeluidjes – misschien wel voort uit het feit dat ze niet tot de doelgroep van &C behoort, besluit Brard.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen