Ook Laura ‘Metallic’ Ponticorvo in BN’er-comedyshow

Hoewel Laura Ponticorvo nog aan het bijkomen is van het uitlekken van haar seksfilmpjes en -foto’s, heeft ze toch de moed om mee te doen aan het tweede seizoen van de BN’er-show Celebrity Stand-Up op Comedy Central. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het is de bedoeling dat Ponticorvo in de show de mensen aan het lachen maakt. Daar hoeft ze als vlogger niet veel voor te doen. Zo prees ze vorig jaar een Metallica-shirtje aan als een ‘Metallic‘-shirtje: ze had geen idee wie de band is.

Er doen in totaal veertien celebrities mee aan het programma. Twee weken geleden maakte de zender al zeven namen bekend, namelijk die van zakenvrouw Olcay Gulsen, radio-dj Giel Beelen, zanger Brace, boerin Bertie Steur, ex-profvoetballer Royston Drenthe, zanger Gene Thomas en presentator Manuel Venderbos.

Daar komen nu naast Ponticorvo ook acteur Ruud Feltkamp, presentatrice Evi Hanssen, actrice Tatum Dagelet, acteur Patrick Martens, model Jessie Jazz Vuijk en vlogger Kaj Gorgels bij.

De lokaal geproduceerde stand-up show wordt gepresenteerd door comedian Martijn Koning en is vanaf 1 juni iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen