Nieuwe Buren mag verder ondanks slechte kijkcijfers

RTL 4 gaat verder met de dramaserie van Nieuwe Buren, ondanks de lage kijkcijfers van het tweede seizoen dat momenteel wordt uitgezonden. De opnames zijn deze week begonnen. Dat heeft de tv-zender laten weten. Na het door 1 miljoen mensen bekeken Helemaal Het Einde scoorde Nieuwe Buren afgelopen maandag bijvoorbeeld slechts 577.000 kijkers en 9,5 procent marktaandeel, vér onder het zendergemiddelde. Toch mag de serie, die ook bij Videoland (de Netflix van RTL), gewoon door.

Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács zijn samen met Abbey Hoes, die hun dochter speelt, ingetrokken in de Zonnewijk. Ook Raymond Thiry en Tonko Bossen als zijn zoon zijn nieuw in de buurt, net als Tobias Kersloot. Hij speelt de zoon van Carl, het personage van Leopold Witte uit het tweede seizoen. Beppie Melissen zien we ook in het derde seizoen.

De jongere generatie speelt in het derde seizoen een belangrijke rol. Met Abbey Hoes en Tobias Kersloot heeft Nieuwe Buren wederom een nieuw real-life-liefdeskoppel binnen haar cast. Eerder was dit het geval met de koppels Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh en Fedja van Huêt en Karina Smulders.

Wie van de cast van seizoen twee terugkeert in het nieuwe seizoen, wordt later bekendgemaakt. RTL 4 zendt nog tot maandag 24 april seizoen 2 uit. De eerste twee seizoenen van Nieuwe Buren zijn volledig te zien bij Videoland.

Het derde seizoen van Nieuwe Buren kent tien afleveringen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen