Marco Borsato wil dit jaar nog niet terug in The Voice

Marco Borsato wil nog even wachten met zijn terugkeer als coach in The Voice of Holland. Dat heeft hij vanochtend gezegd tijdens De Ochtendshow met Lars Boele op 100% NL. Borsato werd in het afgelopen seizoen van The Voice vervangen door Guus Meeuwis, maar hij houdt het al na één seizoen jureren voor gezien. Op de vraag of Borsato niet nu al terug wil keren, antwoordt de populaire artiest: “Nee, maar bij The Voice Kids ben ik komend jaar zeker wel weer van de partij.

Hij vindt het eigenlijk wel fijn om iets minder tv-werk te hebben. “Ik moet zeggen dat ik zo’n sabbatical van de grote Voice ook wel even lekker vond. Ik ben toegekomen aan dingen waar ik heel lang niet aan toegekomen ben. Ik kom gegarandeerd een keertje terug, maar komend jaar is nog niet het moment voor mij.”

Naar verluidt keert Anouk komend seizoen terug in The Voice. Borsato: “Ik denk dat Paskal Jakobsen ook een heel leuke zou zijn: een verfrissende en verrassende keuze. Maar ik sluit ook zeker niet uit dat Anouk weer terugkomt.”

Het zijn allemaal dingen die tot de mogelijkheden behoren. We hebben best wel veel goede potentiële coaches in Nederland rondlopen. Ik denk dat die vijver nog best groot is.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen