Jeroen Pauw-show 5 Jaar Later verhuist naar RTL 4

Het NPO 1-programma 5 Jaar Later van Jeroen Pauw verhuist naar RTL 4. De nieuwe presentator is Beau van Erven Dorens. Dat heeft de tv-zender vanavond bekendgemaakt. In 5 Jaar Later wordt met bekende Nederlanders teruggeblikt op een interview dat zij vijf jaar geleden gaven. Voor die archiefinterviews mag Van Erven Dorens gewoon putten uit het archief van Pauw. De productie van de show blijft immers gewoon in handen van Pauw. De presentatie geeft hij vanwege de verhuizing op.

Van Erven Dorens verheugt zich op de presentatieklus. “5 Jaar Later is een uniek format, omdat het zo’n rijk tijdsbeeld geeft van de hoofdpersoon. Wat is er allemaal veranderd in vijf jaar? Wat is er uitgekomen van de dromen?

De geïnterviewden geven zich met veel lef bloot, in de wetenschap dat de opnames geheim zijn en pas over vijf jaar naar buiten komen. Ik voel mij vereerd dat ik dit programma mag presenteren.

Wanneer het precies wordt uitgezonden en met welke gasten, wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen