Gordon met Blushing naar Almere: ‘Heel leuke stad’

Na Blaricum, Amsterdam en Rotterdam kan men straks ook in Almere op de koffie bij Gordon. Hij gaat in de jonge stad een Blushing-vestiging openen. Dat vertelt de zanger in weekblad Story. Gordon is heel erg enthousiast. “De volgende Blushing-vestiging komt over twee maanden in Almere, in het stadshart. Almere is een ongelóóflijk leuke gemeente, waar veel jonge mensen wonen en voormalige Amsterdammers. Dus ik denk dat Blushing daar zeker toegevoegde waarde heeft.”

Eerst moet de Rotterdamse vestiging nog open. Dat duurt iets langer dan gepland. “In eerste instantie baalde ik daarvan want ik ga het liefst zo snel mogelijk open, maar nu zie ik de voordelen er ook wel van in. Je moet er toch niet aan denken dat wanneer Feyenoord kampioen wordt ze de ruiten van mijn zaak ingooien, haha. Dus misschien is het wel een geluk bij een ongeluk dat we wat later opengaan.

Rotterdam en Almere zijn lang niet zijn laatste projecten. “Nog dit jaar open ik nog een vestiging in Amsterdam, waarna ik flink ga doorpakken en ik ook in Utrecht, Haarlem, Den Haag, Maastricht, Eindhoven en Breda zaken wil openen. We zijn nu 2,5 jaar bezig en gaan dit jaar gewoon vijf vestigingen halen.

Dus we liggen ruim voor op schema, en dat is wel eng! Ik hoop dat alles zo goed blijft gaan, want mijn grootste angst is natuurlijk dat ik met tegenslag te maken krijg en alles niet meer vanzelfsprekend is.”

Lees ook: RTL 4-ster Gordon wil Blushing uiteindelijk verkopen (gisteren)

Het Story-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen