Catherine Keyl vindt Jesse Klaver een mietje

Tv-diva Catherine Keyl vindt Jesse Klaver, de leider van GroenLinks, een mietje. Dat laat ze vandaag weten in haar column in De Telegraaf. Klaver weigert op vrijdag te formeren, omdat dat zijn ‘papadag’ is. Het is belachelijk dat ‘door ons duur betaalde leiders een paar dagen niks doen’, vindt Keyl. “Je moet er toch niet aan denken dat Noord-Korea aanvalt: ’Nee, de minister-president kan niet reageren, want hij heeft papadag.’ Sorry, ik vind dat gedrag voor mietjes“, aldus de diva.

De GroenLinks-ster wordt betaald van belastinggeld en moet dus gewoon werken, vindt Keyl. “Wij betalen met z’n allen die papadag. Als je de politiek ingaat, moet je dienstbaar zijn aan de samenleving. Zelfs als je van GroenLinks bent.”

Keyl is het er mee eens dat mannen niet alle zorgtaken aan de vrouw kunnen overlaten, maar vindt dit ‘het andere uiterste’. “Het lijkt erop dat we met z’n allen een nieuw manbeeld moeten uitvinden, maar dat wordt nog lastig met zoveel smaken.”

Overigens zal niet iedereen vinden dat Keyl recht van spreken heeft. Zij heeft nooit kinderen gebaard en is volgens critici dus nutteloos en waardeloos.

De Telegraaf-column van Catherine Keyl kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen