Beau van Erven Dorens wil Anouk in 5 Jaar Later

Beau van Erven Dorens zou het leuk vinden als hij Anouk zou kunnen interviewen voor het programma 5 jaar Later. Dat heeft de presentator gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Van Erven Dorens neemt 5 Jaar Later over van Jeroen Pauw nu de show verhuist van NPO 1 en RTL 4. Hij kan direct aan de slag, omdat hij mag putten uit de interviews die Pauw de afgelopen jaren heeft opgenomen. Tegelijkertijd neemt hij al interviews op voor de uitzendingen over vijf jaar.

Voor die interviews zou Van Erven Dorens graag Anouk strikken. “Ik vind Anouk echt fantastisch“, aldus de presentator.

Anouk is spaarzaam met tv-interviews. “Ze heeft ook een keer in College Tour gezeten, maar ik zou het heel anders aanpakken. Je hebt de journalistieke interviewmethode waarbij je iemand 500 keer dezelfde vraag stelt en 500 keer geen antwoord krijgt, maar het enige waar het om draait is dat de geïnterviewden zeggen wat ze willen zeggen.”

En wat gebeurt er met zijn matig bekeken programma Beaufort? “Ik ben er nu een beetje over aan het peinzen. Ik zat drie weken geleden nog te dobberen op de Noordzee. Ik heb mijn gezin toch wel een beetje te bang gemaakt. Ik ga er goed over nadenken, maar ik denk dat ik het de komende maanden even niet doe.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen