Yolanthe kijkt vanavond vanuit Nederland naar RTL 4

Yolanthe Sneijder-Cabau bekijkt de eerste aflevering van haar RTL 4-show Reunited vanavond vanuit Nederland en niet vanuit Turkije. Dat heeft ze laten weten in RTL Boulevard. Cabau woont met haar echtgenoot Wesley Sneijder in Turkije, maar vanavond, als haar eerste RTL 4-show in première gaat, is ze in Nederland. “Ik ben woensdag nog in Nederland. Ik heb nog een drukke dag hier. Ik vlieg donderdag terug. Ik ga dus lekker in Nederland kijken en Wesley in Turkije.

De reden dat Cabau vandaag in Nederland is en niet in Turkije, is omdat ze allerlei media-verplichtingen heeft. Zo maakt ze vanmiddag om vijf uur haar opwachting in het NPO 1-programma Tijd voor MAX.

Reunited is een programma waarin Cabau mensen met elkaar herenigt. Waarin verschilt het programma van de programma’s van Robert ten Brink, All You Need Is Love en Love Is In The Air? “Er zijn aspecten van die programma’s, maar dat van ons onderscheidt zich eigenlijk omdat we het proces ná de hereniging ook in beeld brengen.”

Normaal krijg je de aftiteling en een mooi muziekje als je de mensen bij elkaar ziet komen, maar ik vraag me dan eigenlijk altijd af: wat gebeurt er daarna en wat heeft het zo iemand nou gebracht en hoe reageert diegene bij thuiskomst?

Dat gaat Reunited vastleggen in het speciale Reunited-huis. “We hebben daar in dat land een huis. We herenigen drie gasten per aflevering. Ze komen samen in hetzelfde huis. Daar zie je de pure reactie die we ook vastleggen. Dan krijg je de échte tranen. Dat is heel mooi om te zien.”

Het is allemaal heel emo, aldus Cabau. “Voor mij is het persoonlijk heel emotioneel. Het is heel heftig. Ik merkte wel na al die afleveringen: nu wordt het wel heel veel. Nadat ik een kind heb gekregen ben ik ook nog wat emotioneler geworden.”

Ik zei het ook steeds tegen Wes, die ik van ver belde, van: ‘Vandaag gebeurde dit en dit.’ Dan zei hij: ‘Lief, probeer een beetje te slapen en laat het een beetje los!’ Je neemt het toch wel mee.”

Reunited is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen