Wendy van Dijk gestrikt voor seizoensopener Mindf*ck

Wendy van Dijk, op Linda de Mol na de grootste vrouwelijke ster van RTL 4, zit op 1 april in de derde seizoensopener van het Victor Mids-programma Mindf*ck. Dat heeft Avrotros laten weten. Voor Mids is het een speciale aflevering, omdat het zijn eerste aflevering is op vlaggenschip NPO 1. Hij haalt een persoonlijke grap uit met Van Dijk. “In de eerste aflevering is te zien hoe Wendy van Dijk een verborgen boodschap in haar eigen tijdschrift ontdekt“, is het enige wat de omroep wil verklappen.

De meest prominente gast in het nieuwe seizoen is niet Van Dijk, maar minister-president Mark Rutte. In welke aflevering hij zijn opwachting maakt is nog niet duidelijk, maar het zal in elk geval weken na de Tweede Kamerverkiezingen zijn.

De premier heeft zich aan zijn woord gehouden, nadat hij vorig jaar live op televisie toezegde om ‘gemindfuckt’ te worden. Mids: “Ik overviel Rutte destijds met mijn uitnodiging in een uitzending van Humberto Tan. Super dat hij het ook echt aandurft!

Andere gasten in het nieuwe seizoen zijn onder anderen Enzo Knol, Miss MontrealChuranday MartinaIlja Gort en Armin van Buuren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen