Valerio belooft RTL: ‘Voor The Voice laat ik alles vallen’

Valerio Zeno (33) blijft verwoede pogingen doen om op te vallen bij zijn droomwerkgever RTL 4. Hij belooft vandaag in het AD dat hij álles laat vallen als hij The Voice of Holland mag doen. Dat is te lezen in de kiosk. Zeno droomt al jaren van groot tv-amusement en heeft meer dan eens de wens uitgesproken over te stappen van BNN naar RTL 4. Hij wil ‘groot, flitsend amusement’ maken. “Ik hoop dat op mijn 40ste te kunnen doen. The Voice of Holland? Daar zou ik direct álles voor laten vallen!

Het AD vraagt zich af of zijn nuchtere en introverte karakter wel bij groot amusement past. Daarover zegt Zeno: “Ik hoef niet te knallen. Dat hoeft ook niet. Omdat ik afwijk van de rest, voeg ik vanzelf iets nieuws toe. Ik ben geen Willem Ruis, maar toen híj op tv kwam, hadden mensen dat ook nog nooit gezien.

Als kind droomde Zeno weg bij Ron’s Honeymoonquiz. “Ik zag een wereld waarin alles kon en waarin ik wilde geloven.

Toen hij voor het eerst een tv-studio in liep, kwam hij erachter dat het er in het echt allemaal iets krakkemikkiger uitziet. “Dat maakte de wil om te presenteren niet minder. Het was net als Sinterklaas: ik ken nu het geheim, maar gun anderen diezelfde fantasiewereld”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Vanaf vanavond is Zeno elke week te zien op NPO 3 met het nieuwe BNN-programma Valerio4Ever. De uitzending begint om 21.10 uur.

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen