Maurice Wijnen wil strengere wurgcontracten BZV

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 10:35

Enkele dagen nadat zijn Shownieuws-collega Evert Santegoeds onthulde dat de vrouwelijke kandidaten aan Boer Zoekt Vrouw wurgcontracten moeten tekenen, pleit Maurice Wijnen voor nóg strengere overeenkomsten. Dat laat hij weten op Twitter. Wijnen vindt het heel erg vervelend dat de vrouwen er ook zelf voor kunnen kiezen om op te stappen. “Kan dat zelf opstappen volgend seizoen verboden worden in de spelregels? Verpest volledig het keuzemoment. Ze maken wel tv hè?“, zegt hij.

Esther is het met Wijnen eens. Ook zij wil dat de datende vrouwen verder aan banden worden gelegd. “Vind ik ook. Volgend jaar moet dat in de quitclaim.

En Wijnens volger Schaapje zegt: “Nou inderdaad. Al die melige wijven die het hazenpad kiezen… calm your tits!

Bij Shownieuws is zelf opstappen niet verboden.

Foto: SBS
14 Reacties op “Maurice Wijnen wil strengere wurgcontracten BZV”


 1. David

  Ik vind het programma zo nep. Je ziet dat ze eigenlijk allemaal weg willen bij die boeren. Zal wel op ze worden ingepraat door de producer. Dit is echt zo ongeloofwaardig en pijnlijk allemaal.

  Vreselijke tv!

 2. Dennis de D

  Ja, want liefde is een wedstrijd, en het is beter die vrouwen in een relatie te dwingen, want dat levert betere TV op. Wat is dit voor onzin, meneer Flappie?

 3. Anonymous

  Maurice Wijnen het is geen toneel stuk als een vrouw het niet ziet zitten dan moet ze weg kunnen gaan het gaat toch om de liefde en niet omdat jij graag het keuzemoment wilt zien.

 4. Anonymous

  David wat Wijnen wil dat is nep.

 5. b

  Prima zo als het nu is . We hebben het hier over allemaal volwassen vrouwen niet over pubers bij the Voice . Als je meedoet moeten er regels zijn , punt uit . Wurgcontracten zijn het niet want je weet dat wat het inhoud . Zie je het niet zitten dan kun je zonder problemen weg en dat is prima.

 6. LD

  Laat dit svp het laatste seizoen zijn.

 7. Anonymous

  @David: Het is geen RTL dus is het dan bij jou altijd vreselijke tv.

 8. Anonymous

  LD, met zo’n cijfers zou je gek zijn om er mee te stoppen.
  Dat doen ze toch bij de Voice ook niet al mag dat van mij ook wel.

 9. Norvo

  Tja, Maurice Wijnen en de liefde… Het blijft lastig. Misschien moet iemand eens onderzoeken waarom hij al bijna drie jaar geleden zich verloofde met z’n vriend maar dat er nog geen ja-woord in het verschiet ligt. Zit iemand misschien ook zijn quit claim uit?

 10. jubbetje

  LD…. heb jij geen knop op je afstandsbediening?

 11. G

  belachelijk dat voortijdig uitstappen- leuk voor al die andere schrijfsters… bezint eer ge begint ‘dames’

 12. Anouk Smullers

  @Norvo wat denk je zelf? Kan je voorstellen dat de lelijkste man op tv en die lelijke vriend, die alleen maar bij hem is omdat hij op tv is, en bevriend met bn-ers ooit elkaar nog aanraken? hij gaat er ook binnenkort uit bij stage holding, hij en Albert Verlinde trekken elkaar totaal niet, en hij zal binnenkort aan de slag gaan bij de dochter van Joop. Net als Chantal die je op geen 1 premiere meer ziet van stage holding, ook zo’n hekel aan Albert.

 13. M

  Zo zie je maar, wurgcontracten zijn niet alleen voorbehouden bij de commerciële omroepen.

  @Anouk Smullers en @Norvo : Off Topic.

 14. Fox Mulder

  Wat een raar hoofd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.