Thijs Römer kijkt tijdens kater graag zondagse woon-tv

Als Thijs Römer een kater heeft dan kijkt hij het liefst naar de gesponsorde woonprogramma’s van RTL 4. Dat vertelt de acteur en directeur van RTL Drama in een interview met KRO Magazine. Als hij wordt gevraagd naar zijn tv-favorieten, dan noemt hij onder meer Kijken in de Ziel, Andere Tijden en The Voice. “Of VaarTV en de woonprogramma’s op zondagmiddag bij RTL. Het gaat helemaal nergens over, maar soms is dat heel fijn. Zeker als je met een milde kater op de bank zit.

Als Römer een keer nuchter is, kijkt hij graag actuele tv. “Ik vind het prettig om actualiteitenprogramma’s te kijken, alhoewel ik afhaak nu de verkiezingen eraan komen .Die kinderachtige poppenkast vind ik minder interessant.

De overdosis aan lijsttrekkers op tv kan Römer niet bekoren. “Ik lees liever kranten om bij te blijven en mijn mening te scherpen. Het verkiezingscircus zoals je dat op televisie ziet, is mij te doorzichtig.

De enige politicus die Römer gelooft is Marianne Thieme van de kippen- en koeienpartij. “Zij is de enige die een eerlijk verhaal vertelt. Een interessant en oprecht verhaal.

Bovendien heeft ze een sociaal hart, aldus Römer. “Ik ben hoogopgeleid, woon in een mooi huis, verdien veel geld en houd me goed staande. Er is natuurlijk ook een groep mensen die dat allemaal niet heeft. Zij verdienen steun en bescherming.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen