‘Hart in Aktie leeft nog steeds enorm in Nederland’

Airen Mylene merkt tijdens de opnames dat Hart in Aktie nog steeds heel erg leeft in Nederland. Dat vertelt ze in een persbericht van SBS 6. Hart in Aktie keert volgende week woensdag, op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen, terug na een afwezigheid van vijf jaar. Het programma, dat ooit begon met Wendy van Dijk aan het roer, is echter nooit verdwenen uit de harten van de Nederlanders, stelt Mylene. “Wij merken dat Hart in Aktie in het land nog steeds enorm leeft.”

Hart in Aktie is een merk dat de mensen vertrouwen, aldus Mylene. “Als we iemand benaderen, dan voelt de persoon die ons geschreven heeft zich echt gehoord en degene die de helpende hand krijgt toegereikt is totaal verrast. Zij hebben een heftige periode achter de rug of gaan daar nu nog steeds doorheen. Dat wij ze een steuntje in de rug kunnen geven, doet ze merkbaar goed.”

Mylene hoopt dat ze nog jaren door kan met het programma. “Hart in Aktie is een programma dat mij nu al niet meer loslaat. Dankzij de bijzondere mensen die ik mag ontmoeten, wordt mijn blik op de wereld verbreed. Als je hun verhalen hoort, dan wil je meteen voor ze door het vuur gaan.

Hart in Aktie is volgende week woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Concurrenten NPO 1 en RTL 4 zenden dan verkiezingsuitzendingen uit.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen