Laura Ponticorvo blij met RTL Boulevard

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 11:38

Laura Ponticorvo is blij met de manier waarop RTL Boulevard vrijdag het nieuws over haar uitgelekte seksfilmpjes en -foto’s bracht. Dat laat de YouTube-ster die bekend werd door de RTL 5-show Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde weten in een vlog. Ponticorvo’s cloud is gehackt en al het pikante materiaal is op het internet gezet. Ze heeft urenlang onafgebroken gehuild. “Je bent boos, verdrietig en gechoqueerd dat het je overkomt, maar toch wil ik hier positief mee omgaan.”

Ze heeft contact gehad met lotgenoten. “Ik heb ontzettend veel berichten gekregen van jongens en meiden die hetzelfde is overkomen. Omdat ik een publiek figuur ben ging het viral en volgens mij heeft heel Nederland het nu gezien.”

En omdat het om Ponticorvo gaat, zat het nieuws vrijdag ook in RTL Boulevard. “Het was een item (via YouTube) waar ik heel blij mee ben. Ze hebben er echt tijd in gestopt. Ze hebben echt laten zien aan Nederland hoe ernstig deze zaak is. Ik hoop ook dat we hier nu met z’n allen wat aan gaan doen.”

De realityster heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. “Ze zijn er meteen volle bak mee aan de gang gegaan, omdat het een heel ernstige zaak is.”

Ponticorvo drukt iedereen op het hart je cloud goed te beveiligen, onder meer door tweestapsverificatie toe te passen. “Ik wist niet eens dat ik een cloud had“, geeft ze aan, vermoedelijk wijzend op haar telefoon die automatisch inhoud opslaat in de cloud.

Foto: YouTube
20 Reacties op “Laura Ponticorvo blij met RTL Boulevard”


 1. 1999

  Je kan het ook omdraaien: waarom zulke filmpjes op je mobiel zetten (of laten opnemen). Is het zonder opname niet spannend genoeg ofzo?

  Twee keer nadenken voordat je (of een ander) zoiets opneemt.

 2. Kees de Chinees

  Ik begrijp net als 1999 überhaupt niet waarom je zoiets zou opnemen, laat staan op je telefoon. Wanneer leren mensen nou eens dat alles gehackt kan worden en dat alles gehackt wórdt?

 3. Jeroen

  Bijna iedereen heeft prive fotos en filmpjes op zijn telefoon. De ene zijn wat spannender als de ander en dat moet die persoon ook helemaal zelf weten. Deze filmpjes hadden nooit online getoond mogen worden. Omdat deze filmpjes van haar telefoon zijn gehackt en die filmpjes zijn van haar en daar mag niemand anders aankomen. Dit is ook totaal niet te vergelijken met die van paay. Dit is een misdrijf, dat van paay is naar mijn mening niet strafbaar. Het is dat ze een publiek figuur is. Pas als ze hiervoor gecanteerd wordt dan is het strafbaar, maar de filmpjes van deze mevrouw zijn gestolen en dat is een misdrijf en dat moet zwaar gstraft worden.

 4. Nick

  Wie? Stom kind. Is ongetwijfeld blij met (deze minder positieve) aandacht.

 5. Marc E. Putto

  Gewoon eigen schuld joh, waarom dat gewipper en aanverwante artikelen in vredesnaam opnemen?

 6. Jantien de Groot

  Ach die arme schat. Nu is ze gelukkig al dagen weer in het nieuws. Alle andere mogelijkheden waren al uitgekauwd en altijd alleen maar kunnen blijven teren op de uitleg “bekend van de uitzending Mijn Vieze, Vette enz… ”
  Maar als je dan toch je sekshandelingen wil filmen, zet ze daarna op een schijfje en in je boekenkast. Leuk voor later en wie zal dat daarvan kunnen hacken?
  Velen gooien tegenwoordig hun hele hebben en houwen over het net en zijn later hevig geschrokken als blijkt dat Jan en Alleman er mee aan de haal kan gaan. Hoe kan dat nou toch??!

 7. Papegaaitje leef je nog.

  Gewoon geen sexfilmpjes maken. Hele probleem opgelost.

 8. oplossing

  niet meer maken dit soort filmpjes, probleem opgelost. Maar ja negatieve publiciteit is ook publiciteit! En als de bodem van de kas in zicht is en je moet je bijna melden bij het UWV ja wat doe je dan?

 9. Anonymous

  Ik weet werkelijk niet wie dit is

 10. Bert

  Iemand een linkje?

 11. Anonymous

  Zullen we met zijn allen afspreken om deze mevrouw voortaan gewoon helemaal te negeren?

 12. patricia p

  Ach ze was weer even op tv, komt haar goed uit
  Waar hebben we het over, een paar naaktfoto’s.
  Ze was geen pis aan het slikken zoals ik deed.

 13. Jim

  Het is uiteraard te gek voor woorden als er privé informatie wordt gestolen en dit moet dan ook bestraft worden. Maar het is ook bekend dat onder types als Kardashian en Hilton een sextape wordt gezien als de beste PR-stunt. Mevrouw Ponticorvo heeft dan wel op een slimme manier jonge kijkertjes aan zich weten te binden maar wordt dan ook maar nergens serieus ‘genomen’ in de wereld waar ze eigenlijk heel graag in wil werken. Daarnaast is de hype vloggen een beetje over aan het raken. Er was dus iets nodig om mevrouw weer even in het nieuws te brengen. The Fappening is een website die beroemdheden hackt en het is dus erg raar dat een website zomaar een shitload aan foto’s en video’s van een totaal onbekende vrouw uit Nederland online plaatst. Dat moet dus door een bekende zijn doorgestuurd naar die site met een goed verhaal. Wanneer je naar deze video (met een treurig muziekje) kijkt zie je een dame zitten die het weer interessant vindt om te benoemen dat ze in Boulevard zat en hoe ze zich wil inzetten voor de vrouwen die na haar komen. Tja, alles voor bekendheid :-)

 14. yoshi

  Eigenschuld, ze weet donderspoed dat je zulks niet op je computer moet bewaren met de tijd van de hackers en virussen van nu.

  Maja haar stem en manier van praten klinkt ook zo intelligent.

 15. Rocco

  En ze staat weer 3 weken in de picture . Misschien krijgt ze de de gunfactor en sleept ze er iets extra”s uit . Ken talloze mensen met dit soort filmpjes , maar alleen C-BN”ers worden gehackt .

 16. watiserdan

  begin bij je zelf Laura en zet niet alles kwakkeloos op je cloud, zelf dom zijn na hack in 2015 met fappening en dan vrolijk door blijven gaan met porn maken via tel en uppen naar je cloud.

 17. TwanDS

  Gewoon weer lekker op Hi8 schieten..

 18. BOE

  Ze heeft dit zelf in scene gezet deze mafkees.

 19. Hahaha

  Ik hoop dat dit een trend gaat worden

 20. Leopold

  Haha classic. Ze doet een Kardashian. Snap ik wel, want tja je moet wat als je perse bekend wil zijn en voor de rest geen werk hebt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.