‘NOS, RTL en SBS pakken uit met gewicht Linda de Mol’

Geplaatst op Mon 20 Mar 2017 om 11:46

Foto: SBSLinda de Mol denkt dat ze het NOS Journaal, RTL Boulevard én Shownieuws gaat halen met de onthulling van haar gewicht. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. De Mol vindt zichzelf een dikke vrouw en gaat daarom publiekelijk afvallen via haar online platform. Vandaag onthult ze daarop het aantal kilo’s dat ze weegt. “Ik ben heel erg bang voor wat ik te zien krijg”, zegt de tv-koningin over het weegmoment. “Ik denk serieus dat mijn startgewicht het NOS Journaal gaat halen.

Ook de showmedia zullen er bol van staan, denkt De Mol. “Ik ga voor de camera op de weegschaal staan zodat iedereen kan zien hoeveel ik weeg. Ik doe dat voor het eerst en vrees dat mijn gewicht nog dezelfde dag hét gesprek op Shownieuws en RTL Boulevard wordt.

Het is niet de bedoeling om tijdens haar Linda Lijnt-project naar maat 38 te gaan, benadrukt ze. “Dat is me maar één keer gelukt: toen ik de hoofdrol had in de film Ellis in Glamourland. Maar dat was voordat ik kinderen kreeg.”

Met maat 40/42 ben ik al heel blij. Momenteel zit maat 42 me eigenlijk te strak, maar ik weiger om kleding in maat 44 te gaan kopen. Ik ben nu gewoon echt te dik“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: RTL
23 Reacties op “‘NOS, RTL en SBS pakken uit met gewicht Linda de Mol’”


 1. Anonymous

  Linda nu knap ik op ja af.

 2. Anonymous

  Haha en ik denk dat ze gelijk heeft ook, behalve het NOSjournaal. Maar dapper dat ze dit durft te delen. Goede stok achter de deur ook.

 3. Alex

  Lef hoor.

 4. Pauline154

  Had haar hoger ingeschat, wat een luxe probleem zeg maat 42. Er zijn honderduizenden die daarvoor zouden tekenen. Maar ja alles voor de kijkcijfers en de aandacht. Hoop dat ze het doodzwijgen in de pers maar ja broer heeft belangen in rtl en sbs dus …….

 5. Anonymous

  Ik word gek van mensen die over hun gewicht zeuren. Je doet het allemaal zelf! En als 42 niet past, trek dan 44 aan.

 6. Anonymous

  Ze overdrijft heel erg.

 7. Tsicsar

  LINDA=QUEEN

 8. Anonymous

  QUEEN = Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor!

 9. Anouk

  @Tsicsar ; als je onder invloed bent, kun je beter niet reageren.
  Komt een beetje raar over.

 10. Tsicsar

  onder invloed?
  pfff ga weg S nol
  ik vind linda een TV QUEEN oeps sorry tv koningin.
  en ja ik weet wel wie POPgroep QUEEN is , sterker nog ben een groot fan van hun muziek.
  maar anoukje ga lekker koken…of schoenen kopen

 11. Anonymous

  Kom op zeg, ze doet nou net of ze 120 kg weegt.
  Zal echt niet meer zijn dan 75 kg.
  En dat is echt niet overdreven dik als je 1.80 bent.

 12. Alex

  @Pauline154
  Linda haar werk speelt zich af in de publiciteit, niet heel gek als je dan je aandacht besteed aan het uiterlijk.

  Daarnaast, sommige mensen zouden ook weer schrikken van maat 42. Het is maar net vanuit welk perspectief je het benaderd.

 13. Anonymous

  @Tsicsar

  Was maar een grapje van mij (13:34) over de band. ;) En laat Anouk maar blaten.

 14. Mark

  Zucht. De wereld gaat kapot.

 15. Anonymous

  Dat is dus al leugen nummer een van de mol, de film Ellis in glamourland is uit 2004 en haar zoon is geboren in maart ’97 en dochter is van december ’99.

 16. Anonymous

  En dan zeggen dat vader Abraham gek is bij de reacties…

 17. Er ist wieder da

  Nieuw format, hoe zwaar is de Mol?

 18. JOEP

  EGO tv !

 19. Anonymous

  BMI uitgerekend van haar maat en lengte.
  Ze weegt 82 kilo, valt best mee.

 20. aammehoela

  Alsjeblief zeg, houd eens op met dit soort onzin. Kijk wat er gebeurt in de Hoorn van Afrika, voor de CO-fans de tip om even google te gebruiken, en je beseft hoe triest dit bericht is. Nederland die zich druk gaat maken om het gewicht van Linda de Snol, dacht het niet.

 21. Er ist wieder da

  BMI, Big Mole Indeed.

 22. Donald trompet

  Wat illusie van pinda de mols

 23. Jeroen

  De marketingmachine van LINDA begint door te slaan. Ik begin BN-er moe te worden met al die nutteloze exposure.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.