Johnny de Mol werkt toch aan terugkeer Waar is De Mol

RTL 4-ster Johnny de Mol werkt toch aan een terugkeer van zijn bekende SBS 6-programma Waar is De Mol. Dat onthulde de presentator vanochtend op 100% NL. Waar is De Mol is zeven seizoenen lang te zien geweest bij SBS: de eerste vier jaar bij Veronica, de laatste drie jaar bij SBS 6. In elke aflevering ging hij op reis met een andere BN’er. Hij reisde onder andere met Humberto Tan, Linda de Mol, Peter R. de Vries, Patty Brard, Irene Moors, Marco Borsato en Bram Moszkowicz.

Afgelopen herfst werd De Mol op 100% NL gevraagd of Waar is De Mol nog terugkomt, maar toen noemde hij dat een ‘gepasseerd station’, omdat hij meer de maatschappelijk betrokken kant op wil.

Toen hij vanochtend op dezelfde zender werd gevraagd naar het programma, zei hij: “Daar zijn we ook nog mee bezig, maar dat staat een beetje in de kinderschoenen.

Verder vertelt hij vandaag in De Telegraaf dat hij een tweede seizoen van De Reis Van Je Leven verwacht. “Het ziet er wel naar uit. Het is typisch een programma waar je er geen twee van in een jaar maakt. Misschien kunnen we er einde van dit jaar tijd voor nemen met de juiste mensen. Mijn eindredactrice is nu zwanger en op zo’n delicaat programma wil je je A-team hebben.

Vanavond begint De Mols nieuwe programma Hotel Syndroom op RTL 4.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen