‘Helemaal Het Einde beter dan Big Brother’

Helemaal Het Einde, samen met Married At First Sight RTL 4’s enige prime-timeprogramma dat momenteel meer dan een miljoen kijkers weet te boeien op een niet-weekendavond, blijft complimenten in ontvangst nemen. Vandaag krijgt de show opnieuw een pluim van tv-recensent Angela de Jong. Dat is te lezen in het AD. De Jong voelt de behoefte om de makers nogmaals te complimenteren. “Ik móet het vandaag nog een keer over Helemaal Het Einde op RTL 4 hebben“, begint ze.

Ze vervolgt: “Want hoewel de serie al drie maanden loopt, zit ik nog steeds elke week mijn ogen uit te kijken naar die drie Hollandse gezinnen die naar Chili zijn geëmigreerd.”

Volgens de tv-kenner is Helemaal Het Einde beter dan Big Brother, Help Mijn Man Is Klusser, De Rijdende Rechter en Ik Vertrek bij elkaar. “Komt door de casting van de gezinnen.”

De families zijn uitstekend gecast, vindt De Jong. Ze vindt de avonturen van allen vermakelijk. “Maar de meest knotsgekke bewoners zijn toch wel sportinstructeur Addy, zijn vrouw Astrid en hun vier kinderen.”

Een programmatitel was volgens De Jong nog nooit zo goed gekozen.

De tv-recensie van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen