‘Helemaal Het Einde beter dan Big Brother’

Geplaatst op do 30 mrt 2017 om 9:03

Helemaal Het Einde, samen met Married At First Sight RTL 4’s enige prime-timeprogramma dat momenteel meer dan een miljoen kijkers weet te boeien op een niet-weekendavond, blijft complimenten in ontvangst nemen. Vandaag krijgt de show opnieuw een pluim van tv-recensent Angela de Jong. Dat is te lezen in het AD. De Jong voelt de behoefte om de makers nogmaals te complimenteren. “Ik móet het vandaag nog een keer over Helemaal Het Einde op RTL 4 hebben“, begint ze.

Ze vervolgt: “Want hoewel de serie al drie maanden loopt, zit ik nog steeds elke week mijn ogen uit te kijken naar die drie Hollandse gezinnen die naar Chili zijn geëmigreerd.”

Volgens de tv-kenner is Helemaal Het Einde beter dan Big Brother, Help Mijn Man Is Klusser, De Rijdende Rechter en Ik Vertrek bij elkaar. “Komt door de casting van de gezinnen.”

De families zijn uitstekend gecast, vindt De Jong. Ze vindt de avonturen van allen vermakelijk. “Maar de meest knotsgekke bewoners zijn toch wel sportinstructeur Addy, zijn vrouw Astrid en hun vier kinderen.”

Een programmatitel was volgens De Jong nog nooit zo goed gekozen.

De tv-recensie van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
15 Reacties op “‘Helemaal Het Einde beter dan Big Brother’”


 1. Zonnetje

  Tis allemaal K*T met peren, wie kijkt er nu naar dit soort onzin. BAH!

 2. mark2

  leuk programma!

 3. Anoniem

  Ik heb nu de laatste 2 Afleveringen bekeken en ik vond het best vermakelijk!

 4. b

  Gescript tot op het bot . Angela de Jong geeft wel vaker blijk van onkunde .

 5. Anoniem

  @b Alles op televisie is gescript! Het is een leuk programma en vermakelijk. Daar gaat het om.

 6. Ron

  Appels met peren vergelijken. Big Brother was een totaal ander format.

 7. Dion

  En daar is Angela De Jong weer, schijnt ineens DE tv deskundige van Nederland te zijn.

 8. Anoniem

  Dit zou een goede vooravond zijn voor RTL5. Laten we zeggen vanaf eind augustus.

  18.00 Cash en (Carlo) (Prijzenslag)
  18.30 Big Brother
  19.00 Helemaal het einde
  19.30 Het is hier fantastisch
  20.00 Deal or No Deal

  De zender minder richten op jongeren en meer als een alternatief voor RTL4. Een vooravond die duurder is maar waar zeker een markt voor is. Alle programma’s herhalen na 23.00u en overdag op RTL4.

 9. Anoniem

  En dan komen deze familie straks weer naar Nederland en waar gaan ze dan wonen. En krijgen ze dan een uitkering en/of voorrang op een huis. En de kinderen die dan een leer achterstand hebben, wie gaat dan de extra lessen betalen. Dit programma kost ons straks een hele boel belastinggeld. Als we geen asielzoeker hier willen helpen dan toch ook zeker niet die sukkels die voor een tv programmatje weer terug naar Nederland komen.

 10. 1999

  @13:09

  Waar maak je druk om man! Ga dan de politiek in, om dit op te lossen. Of stuur een klachtenbrief naar je gemeente/of de overheid.

 11. Todo

  @Anonymous 11.45 uur: Die vooravond is veel en veel te duur voor zo’n kleine zender als RTL5. Onmogelijk om dat geld terug te verdienen met reclame-inkomsten. Zelfs voor RTL4 is jouw programmering onhaalbaar!

 12. anoniem

  Kei leuk programma. Vooral het wijn stel uit het Gooi. Die gaan zo hard op hun b~k gaan

 13. Anoniem

  @1999 Man je begrijpt het niet. Ik denk dat je een pvv-stemmer bent en een CO-kijker. En juist deze mensen maken zich druk als er een asielzoeker in je dorp komt.

 14. J

  Waarom noemen ze bij MC steeds alleen Helemaal het Einde en Married At First Sight als programma’s boven het miljoen? Ook Help, Mijn Man Is Klusser scoort toch boven het miljoen.

  Volgende week 2 nieuwe programma’s in de programmering: Voor ik Het Vergeet zal ook wel onder het miljoen blijven, zelfde geldt voor Beste Kijkers.

 15. Anoniem

  @Todo Dat geld is er wel hoor. Ook om terug te verdienen. De vraag is waar het geld nu in wordt gestoken. Dat kan in sommige projecten en mensen veel en veel minder. Je moet het ene laten om het andere te kunnen doen. Met de huidige programmering in vooravond van RTL4 en deze van RTL5 zal RTL een monopoly positie veroveren ten opzichte van andere zenders. Het zal echt aanslaan want hier is vraag naar. De andere zender bieden het niet. Dat dit duurder (of te duur zoals jij zegt) is dan wat ze tot nu toe altijd gedaan hebben (op in dit geval RTL5) moet nooit de drijfveer zijn voor een bedrijf (in dit geval een tv zender). De vraag is of het zal aanslaan en kijkers trekt. Dat zal het zeker! Dan moet je kijken (misschien op andere manieren dan tot noch is gedaan) hoe het je het gaat financieren. Mogelijkheden te over als je niet alleen maar kijkt naar het altijd al doet omdat je het altijd al zo doet. Dan zal het zich uiteindelijk altijd terug verdienen. Een 2e grote zender die een alternatief is voor de eerste zender daar is markt voor. Juist nu! De vooravond die ik hierboven schets voor RTL5 is zeer zeker haalbaar en het zal nog beter uitpakken voor de gehele zendergroep. Als je in een bedrijf werkt of als je er zelf een moet je nooit zeggen dat iets niet kan. Geloof me maar dat het kan!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.