Dokter Tinus gaat door zonder Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman keert dit najaar niet terug in de SBS 6-serie Dokter Tinus. Na vijf jaar moet de serie het zonder de actrice van het eerste uur stellen. Dat vertelde hoofdrolspeler Thom Hoffman zondagavond in Shownieuws. Dokter Tinus is weer vrijgezel en daar spelen de scriptschrijvers op in. “Woudrichem weent om het vertrek van Jennifer, maar Dokter Tinus is dapper en die gaat door. Hij moet zich herpakken en op zoek naar een nieuw leven. Het brengt wat leven in de brouwerij“, vertelt hij.

Veel vrouwen zien een relatie met de dokter wel zitten. “Dit jaar hebben de scriptschrijvers de kans benut om allerlei prachtige verhalen te verzinnen over alle vrouwen uit de regio van Woerkum die zich storten op Dokter Tinus.”

Het geeft de serie een andere twist, aldus Hoffman. “We leren Dokter Tinus kennen op een heel andere manier, namelijk als vrijgezel. Een soort Mark Rutte zou je kunnen zeggen. Hoe het gaat eindigen? Heel dramatisch. Dokter Tinus vindt langzamerhand Lisa een beetje te vergeten en is misschien wel klaar voor een nieuwe kandidaten.”

Welke actrices hun opwachting maken voor een gastrol? “Het seizoen is natuurlijk pril en dat betekent dat veel namen nog bekend moeten worden gemaakt. Je moet rekenen op veel vrouwelijk schoon, ronde vormen en uitdagende blikken, waardoor Tinus bijzonder in verlegenheid wordt gebracht.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen