‘SBS 6-show kan verschil maken bij verkiezingen’

Geplaatst op vr 10 feb 2017 om 11:03

De avondvullende SBS 6-show waarin zendersterren als Patty Brard en Kees Tol de kijker door de programma’s van de verschillende politieke partijen heen loodsen, zou zomaar eens het verschil kunnen maken bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dat zegt spindoctor Kay van de Linde, die als de pr-man van Rita Verdonk níet het verschil maakte, in het AD. De Stem van Nederland kan volgens hem ‘van grote invloed’ zijn op de uitslag van de verkiezingen op woensdag 15 maart.

SBS 6 bereikt immers een ander publiek dan de NOS of RTL Nieuws, aldus Van de Linde. “Ik zou alle politieke partijen adviseren hier zeer serieus mee om te gaan, want dit programma kan de zwijgende meerderheid aanspreken.

De zendersterren van SBS 6 zijn lekker volks en de politici willen het volk maar al te graag bereiken. “Deze mensen liggen goed bij de gewone Nederlander. Het zogeheten Frans Bauer-publiek waar vaak zo minachtend over wordt gedaan.

Dat we die zwijgende meerderheid nooit moeten onderschatten, zagen we in de VS met Trump. De Stem van Nederland wordt véél interessanter dan wat we in al die traditionele debatten voor de elite gaan zien.”

De show wordt gepresenteerd door drie presentatrices van Hart van Nederland.

Lees ook: SBS 6 week voor verkiezingen met grote politieke show (gisteren)

Foto: SBS
9 Reacties op “‘SBS 6-show kan verschil maken bij verkiezingen’”


 1. Ans

  Zit iets in, maar ja….dan moeten er wel mensen naar gaan kijken…

 2. Jelle

  Er zullen veel mensen zijn die alleen dit debat zullen zien. Dus Buma en Klaver mogen aan Brard of Tol uitleggen hoe t zit met pakmbeet: de verpleeghuizen. Prima. Als zij t snappen, dan doen de kijkers dat ook.

 3. Sko

  Onze kastjes kloppen toch niet wij zijn uit de tijd de kijkcijfers zeggen eigenlijk niks meer op deze manier. Dit word een hit maar de kastjes zullen niet boven de 500.000 uitkomen

 4. Pieter

  Zegt dezelfde man die dacht dat Rita Verdonk minister-president zou worden. #topper

 5. tommie1000

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…………kOM NIET MEER BIJ VAN HET LACHEN ALS IK DE TITEL LEES.
  DEZE FLOP ZENDER KUN JE TOCH NIET SERIEUS NEMEN.

 6. Jip

  Volgens mij betreft het hier de schreeuwende minderheid; niet de zwijgende meerderheid.

 7. F'iscadel

  Een sbs show die het verschil kan maken. Dat ik dat nog mag meemaken… :D

 8. Mediaprak

  Kan de gemiddelde SBS kijker überhaupt wel een stemlokaal vinden?

 9. Cor

  Dat zal indruk maken , 2 uur lang het gewauwel van Wilders aanhoren, Wat een mega aanfluiting, Niemand maar ook niemand geloofd toch dat daar gerespecteerde journalisten zullen staan, of wordt het alla een Rick Nieman waar geen zinnige vraag /opmerking uit kwam.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.