Sandra Schuurhof sidekick Winston Gerschtanowitz

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 10:16

Sandra Schuurhof wordt de sidekick van Winston Gerschtanowitz in zijn eerste SBS 6-show Wat Vindt Nederland. De vaste teamcaptains worden Jörgen Raymann en Richard Groenendijk. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Voor Schuurhof betekent deze klus har terugkeer in het programma. Wat Vindt Nederland was van 2009 tot en met 2013 te zien op RTL 4. Gedurende de eerste vier seizoenen was Schuurhof de sidekick van de toenmalige presentator Jack Spijkerman.

In het vijfde en laatste seizoen werd Schuurhof vervangen door Jojanneke van den Berge. Nu, ruim vijf jaar na haar laatste uitzending, keert de presentatrice terug bij de show.

Voor Gerschtanowitz betekent Wat Vindt Nederland zijn debuut bij SBS 6. Hij is naar de zender overgestapt, omdat hij groot amusement wil presenteren. Een ander programma dat hij gaat doen heet Mensenkennis.

Wat vindt Nederland? is een spelshow die draait om de mening van landgenoten over uiteenlopende, actuele zaken. In Mensenkennis moeten BN’ers het gedrag inschatten van mensen die in onverwachte situaties worden gebracht.

Foto: SBS
21 Reacties op “Sandra Schuurhof sidekick Winston Gerschtanowitz”


 1. Henk

  Richard duikt dus nu op bij SBS6. stom dan RTL niet met een nieuw seizoen komt van dit programma. rare keuzes maakt Erland toch de laatste tijd

 2. Anoniem

  Nou vind ik SBS ook rare keuzes maken, door Winston en Sandra zo naar voren te schuiven. Die mensen staan haaks op de volkse doelgroep.

 3. Laurens

  Slimme keuze, dit deed Sandra beter dan de presentatie van HvNL.
  Ik ben benieuwd naar de kijkcijfers, 5 Golden Rings valt toch wat tegen!

 4. Anoniem

  Super tof programma en toffe mensen

 5. schuursponsje

  wordt natuurlijk helemaal niks met deze twee presentatoren, de een is een over het paard getilde kakker en de andere is een kindvrouwtje
  Enigste pluspunt is dat schuursponsje nu hopenlijk minder te zien is bij hart van nederland, wat een aanfluiting is dat toch, daar had ze nooit bij toegelaten mogen worden
  Het team zonder haar is veel beter, als zij er niet staat is de uitzending boeiender
  nu wordt ze ingezet als koninklijk huis verslaggeefster, dat duurt gelukkig niet zo lang, de skivakantie is immers zo weer voorbij

 6. Anoniem

  @schuursponje, jij moet wel heeeel erg jaloers zijn op deze mooie vrouw! Wat ben jij toch zielig zeg, ga minder vreten wie weet wordt jij ook zo mooi als zij.

 7. Anoniem

  Allemaal verkeerde k(n)euzen.
  SBS-flop nummer 1056.

 8. Anoniem

  @ Laurens

  Dat met die gouden ringen is een kinderachtig, warrig spel, slecht in beeld gebracht en heeft een te lange, niet-pakkende naam.
  SBS-flop nummer 1049.

 9. Bert

  @10:52
  Gewoon een kopie van het zelfde kinderachtige ik hou van Holland dus.
  Alleen zonder die overal dom om lachende Linda de Mol.

 10. Anoniem

  leuke groep mensen

 11. schuursponsje

  anonymous10.43, hier ga ik niet eens op in, als je kickt op dit wereldvreemde vrouwtje is het zielig gesteld met je en kan ik alleen maar medelijden hebben met je om je slechte smaak

 12. Anoniem

  Waarom heeft SBS altijd van die goedkope uitstraling, het nieuwe logo ziet er niet uit.
  https://pbs.twimg.com/media/C5SbtVMXUAA4B7A.jpg

 13. Anoniem

  *uitstralingen

 14. Anoniem

  Die twee passen niet meer in het profiel van sbs6

 15. Anoniem

  @schuursponsje, ben je zo jaloers omdat niemand op jou ”kickt’?
  Zielepeutttt, minder vreten deze keer.

 16. Anoniem

  10.30 je hebt helemaal gelijk!!

 17. Mark

  Hitje voor SBS 6. Jammer van de lead-in: Ninja Warrior zakt na een uitzending zeker als een kaartenhuis in. Net als Hole In The Wall en andere apenkooi programma’s van SBS.

 18. Robert

  Moeten ze nou echt alles na-apen wat van RTL is geweest?

 19. J

  Misschien kan SBS6 dan ook Jopie Parlevliet overnemen? Daarnaast is Richard een goed duo met Patty, dus hier zouden ze ook wat mee kunnen.

 20. Beau van Erven Ikink

  Sandra Schuurhof heeft weer met John liggen krikken? Pff zo moe van die meid.

 21. Er ist wieder da.

  Schuurklos en Gerstanoniets, kan het nog erger?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.