Sandra Schuurhof sidekick Winston Gerschtanowitz

Sandra Schuurhof wordt de sidekick van Winston Gerschtanowitz in zijn eerste SBS 6-show Wat Vindt Nederland. De vaste teamcaptains worden Jörgen Raymann en Richard Groenendijk. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Voor Schuurhof betekent deze klus har terugkeer in het programma. Wat Vindt Nederland was van 2009 tot en met 2013 te zien op RTL 4. Gedurende de eerste vier seizoenen was Schuurhof de sidekick van de toenmalige presentator Jack Spijkerman.

In het vijfde en laatste seizoen werd Schuurhof vervangen door Jojanneke van den Berge. Nu, ruim vijf jaar na haar laatste uitzending, keert de presentatrice terug bij de show.

Voor Gerschtanowitz betekent Wat Vindt Nederland zijn debuut bij SBS 6. Hij is naar de zender overgestapt, omdat hij groot amusement wil presenteren. Een ander programma dat hij gaat doen heet Mensenkennis.

Wat vindt Nederland? is een spelshow die draait om de mening van landgenoten over uiteenlopende, actuele zaken. In Mensenkennis moeten BN’ers het gedrag inschatten van mensen die in onverwachte situaties worden gebracht.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen