John Williams ziet verbeterpunten bij zichzelf

Foto: NPSJohn Williams denkt dat hij nog steeds beter kan worden als tv-presentator. Dat vertelt de hulp-tv-ster in een interview met Nu.nl. Williams werd bekend als call-tv-presentator, maar heeft zich opgewerkt tot koning van het genre hulptelevisie. Toch is hij nog niet waar hij wil zijn en dat is volgens de presentator zelf maar goed ook. “Mijn gevoel zegt dat ik er nog lang niet ben. Ik zou nog veel beter kunnen luisteren, sneller schakelen en met oplossingen komen. Maar dat is ook een fijn gevoel.”

Het gevoel dat je nog niet bent uitgegroeid is goed, aldus Williams. “Dat voel ik ook als ik met nieuwe mensen werk. Ik zeg dan tegen ze dat ze me moeten blijven prikkelen, dat ze me beter moeten maken.”

Op de vraag of hij er trots op is dat hij nu de hulpkoning van RTL is, zegt Williams: “Koning? Willem-Alexander is koning. Maar ik snap wat je bedoelt, je bent niet de eerste die het zegt. Ik ben heel dankbaar dat het zo succesvol is geworden.”

Hulp-tv is wel in opspraak geraakt, sinds NRC onthulde dat RTL veel kandidaten misbruikt. Zelf raadt hij mensen ook niet aan om mee te doen aan hulp-tv. “Ik zeg altijd dat mensen zich niet op moeten geven voor mijn programma’s.”

“Maar luister goed naar wat ik zeg: áls je nog andere opties hebt om je situatie te verbeteren, moet je je niet opgeven. Want waarom zou je op tv willen verschijnen met je shit als er nog andere mogelijkheden zijn?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen