John Williams ziet verbeterpunten bij zichzelf

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 10:01

Foto: NPSJohn Williams denkt dat hij nog steeds beter kan worden als tv-presentator. Dat vertelt de hulp-tv-ster in een interview met Nu.nl. Williams werd bekend als call-tv-presentator, maar heeft zich opgewerkt tot koning van het genre hulptelevisie. Toch is hij nog niet waar hij wil zijn en dat is volgens de presentator zelf maar goed ook. “Mijn gevoel zegt dat ik er nog lang niet ben. Ik zou nog veel beter kunnen luisteren, sneller schakelen en met oplossingen komen. Maar dat is ook een fijn gevoel.”

Het gevoel dat je nog niet bent uitgegroeid is goed, aldus Williams. “Dat voel ik ook als ik met nieuwe mensen werk. Ik zeg dan tegen ze dat ze me moeten blijven prikkelen, dat ze me beter moeten maken.”

Op de vraag of hij er trots op is dat hij nu de hulpkoning van RTL is, zegt Williams: “Koning? Willem-Alexander is koning. Maar ik snap wat je bedoelt, je bent niet de eerste die het zegt. Ik ben heel dankbaar dat het zo succesvol is geworden.”

Hulp-tv is wel in opspraak geraakt, sinds NRC onthulde dat RTL veel kandidaten misbruikt. Zelf raadt hij mensen ook niet aan om mee te doen aan hulp-tv. “Ik zeg altijd dat mensen zich niet op moeten geven voor mijn programma’s.”

“Maar luister goed naar wat ik zeg: áls je nog andere opties hebt om je situatie te verbeteren, moet je je niet opgeven. Want waarom zou je op tv willen verschijnen met je shit als er nog andere mogelijkheden zijn?

Foto: RTL
6 Reacties op “John Williams ziet verbeterpunten bij zichzelf”


 1. Annoniemus

  Toch leuk dat je dat na jaren zelf ziet , voorheen weinig zelfkritiek gehad blijkt nu !!!!!!!

 2. snuifje

  Die hadden wij al enige tijd geleden genoteerd.

 3. Anoniem

  Hij is een van de leukste tv persoonlijkheden. Aan zuurpruimen heeft niemand wat.

 4. Van Leemhuyzen

  John Williams, de állerslechtste gast ooit bij Voetbal Inside. Aldus Johan Derksen.

 5. echtwaar

  John Williams wil zich verbeteren? Dat kan door nou eindelijk eens slagroom te gaan produceren op tv, tijdens programma ik wil een slagroomtaart, wit gemaakt door John.

 6. Insiders

  General Hospital komt late night op RTL8

  Code 37 terug op rtl8

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.