NRC vindt Marc-Marie Huijbregts oppervlakkig

Tv-persoonlijkheid Marc-Marie Huijbregts krijgt vandaag in het NRC Handelsblad het verwijt oppervlakkig te zijn. Dat is te lezen in de kiosk. Recensent Ron Rijghard van het NRC bezocht Huijbregts’ voorstelling Getekend. Hij zag dat de komediant niet de wil heeft zichzelf te analyseren. Zo wijst hij erop dat Huijbregts in de voorstelling roept dat hij zich schaamt om homo te zijn. “Maar nalaat met ons te delen waarom dat zo is of zou kunnen zijn“, zegt hij.

Het is een behoorlijke teleurstelling, vindt Rijghard. “Bij een persoonlijkheidskunst als cabaret, dat leeft van openlijke therapeutische sessies, is dat toch een gemiste kans. Het maakt Getekend tot een opmerkelijk vlak tussendoortje.

Getekend krijgt alsnog drie sterren (van de vijf). “Zijn vertelplezier is aanstekelijk en in Getekend is dat alles bij Huijbregts”, besluit de recensent in de krant.

Huijbregts is bij tv-kijkend Nederland vooral bekend van zijn optredens in De Wereld Draait Door. In 2010 verraste hij met een overstap naar SBS 6, maar zijn carrière bij de zender was kortstondig.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen