Na acht jaar weer ON’ers in Expeditie Robinson

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 9:00

Na acht jaar zijn er komend seizoen voor het eerst weer onbekende Nederlanders te zien in Expeditie Robinson. Er worden vier ON’ers toegelaten tot de cast, die verder uitsluitend zal bestaan uit BN’ers. Dat heeft RTL 5 laten weten. Iedereen die mee wil doen, kan zich tot 20 maart aanmelden via de website van Expeditie Robinson. “Voorwaarde is dat de potentiële kandidaten zich voorstellen terwijl ze op een paal staan en tegelijkertijd uitleggen waarom juist zij de ultieme Robinson zijn.”

Uit alle aanmeldingen worden 100 mensen geselecteerd: 50 personen doordat ze de meeste likes op hun geüploade video krijgen en 50 door de redactie van het programma.

Begin april moeten deze 100 personen zich bewijzen tijdens een Expeditie Robinson survival weekend. Daar worden de kandidaten in spe getest op onder andere uithoudingsvermogen, teambuilding en sociale skills.

Uiteindelijk strijden vier onbekende Nederlanders individueel in een nieuw seizoen van Expeditie Robinson tegen een nog onbekend aantal bekende Nederlanders.”

Expeditie Robinson is dit najaar weer te zien op RTL 5.

Foto: RTL
13 Reacties op “Na acht jaar weer ON’ers in Expeditie Robinson”


 1. Pieter

  Laat dit een voorbeeld zijn voor Wie Is De Mol…

 2. Joop

  Vijver BN’ers was leeg zeker?

 3. Laurens

  @ Joop:
  Inderdaad, dit is toch iets minder makkelijk dan WIDM.
  Aan de andere kant tevens een mooie PR-STUNT!

 4. Anoniem

  Nicolette wilde toch rust . Ik hoor en zie haar iedere dag in de media . Gisteren nog een update over haar behandeling .Begrijp er niets van .

 5. Jantien de Groot

  Neem aan dat de BN-ers ook al deze testen moeten doorstaan om mee te mogen doen aan Expeditie Robinson?

 6. Anoniem

  Bn ers zijn op en barbie wildeniet

 7. Anoniem

  Er veranderd niet veel dus. Van afgelopen seizoen was zeker de helft mij onbekend.
  Al die rappers en mode meisjes zeggen mij niets.
  Of ik ben te oud voor de doelgroep hahaha. Blijft een leuk programma.

 8. Ron

  Het zal weinig verschil uit maken, want een overgroot deel van de BN’ers is al vrij onbekend. Maar een leuke geste dat ON’ers nu ook weer mee mogen doen. Maar het meerendeel is zoals vanouds ‘BN’er’ dus…

 9. P.Eper

  BN-ers zijn zeker niet op

  half GTST/ONM, realitytokkies en andere bekende onbekende Nederlanders hebben nog niet meegedaan

 10. Van Leemhuyzen

  Ah, een legertest dus. De afvallers mogen naar Defensie.

 11. lvs2015

  @Jantien de Groot: Nee, die hoeven dat niet te doen omdat er ervoor betaalt worden om mee te doen (hun BNér gage = € 5000,-) en de ONérs die krijgen niks en mogen blij zijn. Ik vind het van de gekke inzake de BN’ers want hun kijkersinvloed in zo marginaal, dat je zo een programma met gemak zonder BNérs kan maken. Maar hoed: Hilversum denkt nog steeds dat Nederland, de US of A is waar echte *sterren* voor meer aanzien zorgen. Nou niet dus.

 12. Rubicon

  voorstellen, pitch op een paal etc. Denk met camera erbij dus de ON-ers zijn BN-ers als de echte Robinson begint. Zo nothing changes really

 13. Anoniem

  Als blijkt dat er meer leuke en goede onbekende mensen bin zitten, zou ik meer doen.

Televisienieuws • Zoeken op Mediacourant


Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.