Meest bekeken wedstrijd op FOX Sports ooit

FOX Sports Eredivisie heeft een nieuw record gevestigd. Feyenoord – PSV trok zondagmiddag 826.000 kijkers en daarmee is het het meest bekeken duel op de zender ooit. Dat heeft FOX vandaag laten weten. Van die 826.000 kijkers keken er 758.000 naar het eerste net en 68.000 kijkers naar het vijfde net. Het vorige kijkcijferrecord van FOX Sports Eredivisie staat op de wedstrijd Ajax – PSV in de laatste speelronde voor de winterstop. Toen stemden 820.000 kijkers af op de zender.

FOX is erg blij met het behaalde record. “Dat het vorige record uit december nu al wordt verbroken geeft blijk van de voortdurende groei in beschikbaarheid van FOX Sports Eredivisie in de Nederlandse huishoudens.”

De eredivisiezender introduceerde afgelopen zomer met succes een nieuw samenwerkingsmodel met veertien tv-aanbieders zoals KPN, Caiway en Delta. “Daarmee profiteert de consument sinds de start van dit Eredivisie seizoen van fors lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie.”

Overigens eindigde Feyenoord – PSV gisteren in een 2-1 overwinning voor de Rotterdammers, die nu steeds dichter bij hun eerste landskampioenschap sinds 1999 komen.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen