Meest bekeken wedstrijd op FOX Sports ooit

Geplaatst op ma 27 feb 2017 om 11:40

FOX Sports Eredivisie heeft een nieuw record gevestigd. Feyenoord – PSV trok zondagmiddag 826.000 kijkers en daarmee is het het meest bekeken duel op de zender ooit. Dat heeft FOX vandaag laten weten. Van die 826.000 kijkers keken er 758.000 naar het eerste net en 68.000 kijkers naar het vijfde net. Het vorige kijkcijferrecord van FOX Sports Eredivisie staat op de wedstrijd Ajax – PSV in de laatste speelronde voor de winterstop. Toen stemden 820.000 kijkers af op de zender.

FOX is erg blij met het behaalde record. “Dat het vorige record uit december nu al wordt verbroken geeft blijk van de voortdurende groei in beschikbaarheid van FOX Sports Eredivisie in de Nederlandse huishoudens.”

De eredivisiezender introduceerde afgelopen zomer met succes een nieuw samenwerkingsmodel met veertien tv-aanbieders zoals KPN, Caiway en Delta. “Daarmee profiteert de consument sinds de start van dit Eredivisie seizoen van fors lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie.”

Overigens eindigde Feyenoord – PSV gisteren in een 2-1 overwinning voor de Rotterdammers, die nu steeds dichter bij hun eerste landskampioenschap sinds 1999 komen.

Foto: FOX
7 Reacties op “Meest bekeken wedstrijd op FOX Sports ooit”


 1. David

  Nieuw record zal wss Ajax-Feyenoord worden in april…

 2. Robert

  Kan het me voorstellen, dit was gewoon een prima wedstrijd om naar te kijken.

 3. Van Leemhuyzen

  @David

  Nee, de kampioenswedstrijd van Feyenoord + Coolsingel-huldiging kampioenschap Feyenoord!

 4. Wigwam

  #David: Nee, want dan is Feyenoord al kampioen

 5. TopShow

  Mooie cijfers voor Fox Sports.
  Het kwam ook mooi uit dat bijna het gehele amateurvoetbal een vrij (carnavals) weekend hadden.

  Vanavond weer Voetbal Inside op RTL7 met de keus uit 5 (Feyenoord!) spelers voor “speler van de week”
  Mijn keus: Terence Kongolo!

 6. aammehoela

  Ik heb Fox niet want dan zou ik Eurosport 2 moeten missen naast de overige zenders van het pluspakket, dus laat maar zitten. Samenvatting is genoeg!!!!!!!!!!!

 7. Vrede

  @ David,nope.
  De wedstrijd van zondag was niet alleen voor PSV en Feyenoord supporters uiterst belangrijk maar ook voor Ajax-fans deed de uitslag ertoe.
  Voor PSV supporters zal die wedstrijd dan weinig uitmaken aangezien ze uit de titelstrijd liggen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.