Manon Thomas wil niet in talkshows over Paay praten

Manon Thomas ziet het niet zitten om in programma’s op televisie over de rel rond de naaktfoto’s- en filmpjes van Patricia Paay te praten. Dat zegt ze vandaag in een interview met De Telegraaf. In de mediawereld worden volop naaktfoto’s- en video’s van Paay gedeeld. Ze hebben de massa nog niet bereikt, maar dat gebeurde tien jaar geleden wel met stout beeldmateriaal van Thomas en dat heeft haar veel schade berokkend. “Ik weet echt wat Patricia nu doormaakt“, zegt de presentatrice.

Juist omdat Thomas ervaringsdeskundige is, is ze een interessant personage om in het licht van de gebeurtenissen met Paay mee te praten, maar dat wil ze niet. “Een televisieprogramma nodigde me gisteren uit om erover te komen praten maar – ook al gebeurde het allemaal in 2007 – dat kan ik nog steeds niet goed aan!

De publicatie van haar seksfoto’s hebben Thomas veel pijn gedaan. “De eerste keer dat ik zag wat er ineens voor alles en iedereen te zien was, voelde het of iemand een mes in mijn hart had gestoken en het drie keer ronddraaide. Ja, het heeft me wel veranderd.

Thomas’ foto’s werden openbaar, nadat ze door haar buurman was gehackt. Waarom hij dat deed, is nooit duidelijk geworden. “Ik moet haar echt aanraden hier een zaak van te maken en het er absoluut niet bij te laten zitten.

Volgens Privé zijn de foto’s en video’s van Paay al door ‘honderden mensen’ gezien. “Ik krijg het niet meer van mijn netvlies”, verzucht een programmamaker vandaag in de krant.

Het Telegraaf-interview met Manon Thomas kunt u lezen via Blendle.

Update 18.00 – Vanavond zit Manon Thomas in RTL Late Night.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen