SBS 6 kondigt zesde seizoen Dokter Tinus aan

SBS 6 begint over een paar weken met de opnames van het zesde seizoen van de dramaserie Dokter Tinus. Dat heeft hoofdrolspeler Thom Hoffman zojuist bekendgemaakt op Twitter. Dokter Tinus is een van de grootste kijkcijfersuccessen van SBS 6, dus het nieuws komt niet heel onverwacht. “Lieve Dokter Tinus-fans, ik heb ontzettend goed nieuws! Ik mag officieel van SBS 6 bekendmaken dat er een nieuw seizoen van Dokter Tinus komt. Alweer het zesde seizoen!“, aldus Hoffman.

Uitzenddata ontbreken nu nog, aldus de acteur. “Wanneer het precies wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar wel is zeker dat we over een paar weken beginnen met de opnames.”

Hoffman vindt het heel erg leuk dat Dokter Tinus doorgaat. “Ik kan niet wachten om opnieuw in de huid van Dokter Tinus te kruipen! En in z’n onderbroek en z’n pak en die das en die glimmende schoenen.”

Dokter Tinus is de enige overgebleven succesvolle dramaserie van SBS 6. Na het van de buis halen van Danni Lowinski, stelt nu Celblok H ernstig teleur. Dokter Tinus was in zijn laatste seizoen nog wel een groot succes.

In november maakte SBS 6 bekend met nieuw groot drama te komen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen