SBS 6 kondigt zesde seizoen Dokter Tinus aan

Geplaatst op Thu 09 Feb 2017 om 9:44

SBS 6 begint over een paar weken met de opnames van het zesde seizoen van de dramaserie Dokter Tinus. Dat heeft hoofdrolspeler Thom Hoffman zojuist bekendgemaakt op Twitter. Dokter Tinus is een van de grootste kijkcijfersuccessen van SBS 6, dus het nieuws komt niet heel onverwacht. “Lieve Dokter Tinus-fans, ik heb ontzettend goed nieuws! Ik mag officieel van SBS 6 bekendmaken dat er een nieuw seizoen van Dokter Tinus komt. Alweer het zesde seizoen!“, aldus Hoffman.

Uitzenddata ontbreken nu nog, aldus de acteur. “Wanneer het precies wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar wel is zeker dat we over een paar weken beginnen met de opnames.”

Hoffman vindt het heel erg leuk dat Dokter Tinus doorgaat. “Ik kan niet wachten om opnieuw in de huid van Dokter Tinus te kruipen! En in z’n onderbroek en z’n pak en die das en die glimmende schoenen.”

Dokter Tinus is de enige overgebleven succesvolle dramaserie van SBS 6. Na het van de buis halen van Danni Lowinski, stelt nu Celblok H ernstig teleur. Dokter Tinus was in zijn laatste seizoen nog wel een groot succes.

In november maakte SBS 6 bekend met nieuw groot drama te komen.

Foto: SBS
11 Reacties op “SBS 6 kondigt zesde seizoen Dokter Tinus aan”


 1. Joep

  Ach, Celblok H stelt helemaal niet teleur voor SBS-begrippen. Als er iets teleurstelt is het MediaCourant wel de laatste tijd met onzinnige berichten en vreemde teksten. Nieuwe redacteur?

 2. oswald

  krijgen we die stijve hark weer op tv

 3. Marcel

  En terecht. Leukste drama productie op SBS ooit. Maar het was alleen niet de vraag of het terug kwam, maar wanneer. Zal dan wel weer september worden denk ik.

 4. Maarten

  Leuk! Werd afgelopen seizoen misschien al een beetje sleets, maar de acteurs dragen de serie. Lekker luchtig vermaak met fijne rollen. Goed nieuws!

 5. Bart V.

  Het orgineel Doc Martin is een stuk leuker.

 6. WEST

  RTL 4 komt met PASTOOR RINUS op het zelfde tijdstip
  dat wordt lachen !!!!
  een serie waar een pastoor een radiouitzending heeft bij de loklee omroep
  waar telkens wat gebeurt tijdens de uitzending en waar de pastoor dan te hulp schiet of op onderzoek gaat

 7. Chiel

  Is het nu met eigen geschreven afleveringen of met hertalingen uit Engeland? Dacht dat ze inmiddels wel waren ingelopen..

 8. Erik

  Oud nieuws.na de zomer lieten ze al weten dat naast een nieuwe grote drama serie ze ook Door zouden gaan met celblok h en dokter tinus

 9. erfgooier

  Hoera!!!!

 10. Anonymous

  @Chiel: Dat vraag ik me ook af. Vorig seizoen hebben ze geloof ik iets van drie afleveringen zelf geschreven. Aanstaand seizoen, als ze al toegang hebben tot de Britse scripts, moeten ze als nog 4 tot 6 afleveringen zelf schrijven om tot hun doorgaans 12 tot 14 afleveringen te komen. Daarnaast, aanstaand seizoen van het origineel is het laatste, betekent dit dat ze Dokter Tinus ook gaan afronden, of doen ze een “Toen Was Geluk Heel Gewoon” en gaan ze zelfstandig verder?

 11. Lambert

  Zielige vertoning. Gewoon mee stoppen, eerlijk zijn naar elkaar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.