Johnny de Mol blijft tv maken over Downsyndroom

Johnny de Mol neemt definitief het stokje over van Paul de Leeuw als koning van het Down-genre. Op 29 maart begint zijn nieuwste downshow: Hotel SynDroom. Dat heeft RTL 4 laten weten. Na drie series van SynDroom in 2015 bekroond met de Gouden Televizier-Ring, is het nu tijd voor een twist. In Hotel SynDroom is het een komen en gaan van jongeren, allemaal hebben ze een beperking én een droom. Wat de hotelgasten echter niet weten is óf en wanneer tijdens het verblijf hun wens uitkomt. 

De Mol runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Benthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het SynDroom van Down. In iedere aflevering van Hotel SynDroom staan vier jongeren centraal. Deze jongens en meisjes verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar SynDroom probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen.

Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen – voor hun werk onmisbaar. De Mol regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen.

Het programma is vanaf 29 maart wekelijks om 21.30 uur op zender.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen