Gordon walgt van uitlekken sekstape Patricia Paay

Gordon vindt het walgelijk dat het seksfilmpje van Patricia Paay alsnog is uitgelekt, na lange tijd in de mediawereld te hebben gecirculeerd. Dat laat hij weten op Facebook. Het filmpje van Paay gaat momenteel rond op sociale media. “Op dit moment gaat er een filmpje viral van Patricia Paay. Buiten het feit dat ik dit shockerend vind, is het ook nog eens verschrikkelijk om zoiets te zien van iemand waar je van houdt. Degene die dit verspreidt heeft moet psychisch niet in orde zijn.

De verspreider is te dom om te realiseren wat je kan aanrichten bij iemand, aldus Gordon. “Hoewel ik het onbegrijpelijk vind dat je je als BN’er in deze compromitterende positie laat filmen, blijf ik het triest vinden dat er iemand is die dit op zijn geweten wil hebben.

Net als Ali B roept Gordon op tot het niet verspreiden van de beelden. “Ik hoop dat iedereen de beelden verwijderd, sites als GeenStijl die zich geroepen voelen om mee te helpen aan het kapotmaken van iemand laten zien dat de verloedering van deze maatschappij mede op hun bord komt.

Ik walg er van dat dit zomaar kan en hoop dat de rechter ze veroordeelt, dit mag je niemand aandoen. Wat je voorkeur ook is in de slaapkamer staat los van het feit dat dit soort beelden die zo’n ernstige inbreuk zijn op iemands privacy zomaar kunnen worden verspreid. Ik hoop dat Patricia sterk genoeg is om dit te doorstaan, ik hou onverminderd van mijn vriendin en zal er altijd voor haar zijn.

Op de bewuste video is te zien hoe Paay in een badkuip zit, terwijl een man over haar heen urineert.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen