Evert Santegoeds vindt Youp van ’t Hek vriendelijker

Evert Santegoeds vindt dat Youp van ’t Hek de laatste tijd een stuk vriendelijker is geworden. Dat heeft de Privé-baas gezegd in Shownieuws. Van ’t Hek was in het verleden niet mild over Santegoeds: hij dreigde zelfs het NRC te verlaten als Santegoeds’ werkgever TMG de krant over zou nemen. Zo ver kwam het niet, maar de verhoudingen zijn inmiddels ook iets minder scherp, aldus de showkenner. Volgens hem heeft dat alles te maken met de operatie aan zijn hart ruim een jaar geleden.

Sindsdien is alles anders, aldus Santegoeds. “Het heeft echt wel wat met hem gedaan. Hij heeft een flinke jas uitgedaan, maar het heeft hem ook milder gemaakt, geloof ik. En vriendelijker.”

Tot nu toe kende Santegoeds de cabaretier altijd als een boze witte man. “Het was vroeger mijn boze buurman. Ik kwam hem regelmatig tegen en dat was met wisselend succes. Zoals ik hem nu zie, dan denk ik inderdaad dat hij wat aardig is geworden.”

Hij is ook wat openhartiger geworden, want over zijn privéleven praatte Youp niet heel erg veel en nu zie je hem in verschillende programma’s op televisie toch praten over deze hele ervaring.”

Lees ook: Youp blijft tóch bij NRC als Evert zijn collega wordt (december 2016)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen