DWDD stipt lage kijkcijfers RTL Late Night aan

Foto: RVDOm en nabij de drie jaar geleden stak Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door nog de loftrompet over Humberto Tan en diens talkshow RTL Late Night. Inmiddels staan de zaken er anders voor: Van Nieuwkerk informeerde zijn kijkers vrijdagavond dat het nu wel heel erg slecht gaat met het RTL 4-programma. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Aan het begin van DWDD’s media-uitzending stipte Van Nieuwkerk de belabberde kijkcijfers van RTL Late Night aan.

De slechte scores van RTL Late Night waren een van de punten uit de afgelopen mediamaand die aan bod kwamen. “RTL Late Night heeft het zwaar. De kijkcijfers zijn halverwege dit seizoen helemaal ingestort, terwijl er aan het programma eigenlijk helemaal niet zo heel veel is veranderd. Toch hebben de tv-recensenten van hun voormalige late night-held nu een schietschijf gemaakt.”

Van Nieuwkerk gunt het Tan echter niet. “We hopen dat hij nog steeds zo veel zelfvertrouwen heeft als vroeger.”

De lage kijkcijfers van RTL Late Night zijn veelbesproken. Peter van der Vorst, die de afgelopen jaren regelmatig inviel voor Humberto Tan, zegt er vandaag in het AD over: “Ik heb zeker hoop dat het weer goed komt. Dat moet wel, want Humberto Tan zit daar en die doet het fantastisch! Eva Jinek heeft nu de wind mee. Dat is haar gegund, ze heeft hiervoor ook zoveel gezeik gehad. Maar ik hoop natuurlijk wel dat we straks weer gaan winnen ja…

Foto: VARA

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen