Vernieuwde liveshows The Voice of Holland van start

Het is tijd voor de liveshows van The Voice of Holland. De laatste fase van de muzikale talentenjacht van RTL 4 gaat vanavond van start, direct na Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft de zender laten weten. De liveshows van The Voice of Holland zijn anders dan voorheen, want dit jaar worden de talenten in de liveshows niet alleen door de kijkers, maar ook door de coaches beoordeeld. Waylon, Sanne Hans, Ali B en Guus Meeuwis hebben een stem tijdens de eerste vier liveshows.

De kijker kan de twaalf overgebleven talenten door middel van een rapportcijfer via de RedRoom-app beoordelen. Het gemiddelde van deze cijfers bepaalt voor 50 procent de beoordeling. De andere 50 procent van de beoordeling wordt gevormd door het gemiddelde van de cijfers van de coaches.

De eerste liveshow wordt op spectaculaire wijze geopend door Kensington. Zij zingen samen met twee talenten het nummer ‘Do I Ever’. Later in de show trakteert de immens populaire band de kijker op een optreden met de single ‘Sorry’.

The Voice of Holland live is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen