Thijs vindt roddel over relatie met Wendy kinderachtig

Thijs Römer baalt nog altijd van het hardnekkige gerucht dat Moordvrouw-collega Wendy van Dijk overspel heeft gepleegd met hem. Dat laat hij blijken in weekblad Playboy. Begin 2015 beweerde toenmalig PowNed-ster Jan Roos dat Van Dijk en Römer met elkaar rommelen. Het is de hardnekkigste roddel die over hem bestaat, zegt Römer. “Een hardnekkige roddel is dat Wendy en ik ooit iets hebben gehad. En dat is absoluut niet waar. Het is ook zo kinderachtig“, zegt hij.

Kennelijk vinden sommige mensen dat mannen en vrouwen niet bevriend kunnen zijn zonder dat er andere gevoelens spelen, aldus Römer. “Als je als man en vrouw heel vanzelfsprekend met elkaar omgaat en heel veel liefde voor elkaar voelt, dan ben je in de ogen van sommige mensen meteen verdacht. Terwijl ik met wel meer vrouwen bevriend ben zonder dat er een romantische of seksuele ondertoon is. Ik voel me ook ongemakkelijk bij zo’n bewering.”

Römer gruwelt zo erg van Jan Roos dat hij liever een etmaal opgesloten zou zitten met Geert Wilders. “Als het dan toch moet, dan met Geert Wilders. Dat is op zijn minst een interessante persoonlijkheid. Ik denk ook niet dat je het met iemand eens hoeft te zijn om een interessante ontmoeting te hebben.

Roos was in 2015 behoorlijk stellig over zijn bewering. Hij sprak over RTL-baas Erland Galjaard als ‘de aanstaande ex van Wendy van Dijk’. “Die het op haar beurt weer met Thijs Römer doet.

Zowel Galjaard, Van Dijk als Römer kwamen met een ontkenning en gaven in de media flink af op Roos. “Ik vind het eigenlijk heel sneu. Ik heb eerder medelijden met hem dan dat ik er boos van word“, zei Van Dijk bijvoorbeeld.

Het Playboy-interview met Thijs Römer kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen