Frank Visser helpt Veerkampjes: vanavond op SBS 6

Foto: RTLNa een mislukte poging om in zijn andere SBS 6-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak te verschijnen, duiken Hanny en Ton Veerkamp vanavond wel op in Mr. Frank Visser Rijdt Visite. Tv-rechter Frank Visser schiet hen om 21.30 uur te hulp bij de familiezender. Dat heeft SBS laten weten. De Veerkampjes hebben al jaren buikpijn vanwege een juridische kwestie: ze hebben grof geld betaald voor een plek voor hun woonboot, maar ze moeten nu toch verkassen van Amsterdam.

De makelaar heeft hen naar eigen zeggen gebakken lucht verkocht, waardoor ze voor meer dan 150.000 euro het schip in gaan. “Volgens onze makelaar hadden we vanaf dat moment recht op een vaste plaats. We hebben een prachtige tuin aangelegd, hekwerk laten plaatsen en een mooie ruime schuur. Totaal een beste investering dus, maar we dachten hier onze oude dag te slijten. Nou, vergeet het maar.

De versleping van hun woonboot is aanstaande. “Oh ik krijg er al pijn in mijn buik van. Weet je wel hoeveel kosten we moeten maken?

De fout ligt bij de makelaar en bij de notaris, dit had nooit mogen gebeuren. Al onze zuurverdiende centjes overboord gegooid, ik snap het gewoon niet. Heb slapeloze nachten en soms zelfs lichamelijke klachten.

Vanavond zal blijken wat mr. Visser hiervan vindt. Meer informatie over de kwestie kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen