Frank Visser helpt Veerkampjes: vanavond op SBS 6

Geplaatst op Mon 23 Jan 2017 om 14:00

Foto: RTLNa een mislukte poging om in zijn andere SBS 6-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak te verschijnen, duiken Hanny en Ton Veerkamp vanavond wel op in Mr. Frank Visser Rijdt Visite. Tv-rechter Frank Visser schiet hen om 21.30 uur te hulp bij de familiezender. Dat heeft SBS laten weten. De Veerkampjes hebben al jaren buikpijn vanwege een juridische kwestie: ze hebben grof geld betaald voor een plek voor hun woonboot, maar ze moeten nu toch verkassen van Amsterdam.

De makelaar heeft hen naar eigen zeggen gebakken lucht verkocht, waardoor ze voor meer dan 150.000 euro het schip in gaan. “Volgens onze makelaar hadden we vanaf dat moment recht op een vaste plaats. We hebben een prachtige tuin aangelegd, hekwerk laten plaatsen en een mooie ruime schuur. Totaal een beste investering dus, maar we dachten hier onze oude dag te slijten. Nou, vergeet het maar.

De versleping van hun woonboot is aanstaande. “Oh ik krijg er al pijn in mijn buik van. Weet je wel hoeveel kosten we moeten maken?

De fout ligt bij de makelaar en bij de notaris, dit had nooit mogen gebeuren. Al onze zuurverdiende centjes overboord gegooid, ik snap het gewoon niet. Heb slapeloze nachten en soms zelfs lichamelijke klachten.

Vanavond zal blijken wat mr. Visser hiervan vindt. Meer informatie over de kwestie kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Foto: SBS
6 Reacties op “Frank Visser helpt Veerkampjes: vanavond op SBS 6”


 1. Karen

  Rot eens op met die Veerkampjes. Ze zijn niet van de buis te slaan. Is het niet in hun eigen soap, dan is het bij Het Familiediner. Is het niet in Het Familiediner, dan is het in Mr. Frank Visser Rijdt Visite. Mediageile familie. Maken ze bewust problemen zodat ze zich weer bij een programma kunnen aanmelden?

 2. VPRO lid sinds 1977

  allemaal kijken hoor??? laat RTL maar eens links liggen!

 3. Anouk Smuller

  idd dat botox wijf is totaal verminkt in haar gezicht, weg ermee, Nel was even leuk, maar deze 2 bij figureren willen zo graag terug op tv, misselijk wordt je ervan

 4. Bep

  Al jaren wonen ze onder een brug,eindelijk eens een mooie plek en dan is het nog niet goed.Kleine lettertjes lezen,Hanny.Zelfs mr.Visser kan hier niets aan veranderen.

 5. louis55

  Hoe bestaat het ,weg met die tokkies .

 6. Freek

  Nou, nou. Tokkies? Die reaguurders op de Mediacourant. Die hebben pas niveau!
  Toetsenbord-helden.. proest!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.