Cornald Maas spuit gal over luchthaven Schiphol

Cornald Maas vindt dat het allemaal verschrikkelijk slecht geregeld is op onze nationale luchthaven Schiphol. Dat briest de Avrotros-presentator op Twitter. Doorgaans klagen de BN’ers op Twitter vooral over KLM, maar nu moet Schiphol het ontgelden. Volgens Maas is het duidelijk dat de luchthaven uit zijn jasje is gegroeid. “Eén ding is zeker: Schiphol is te groot geworden. Chaos, ellenlange rijen, mensen die hun vluchten missen, hoewel ze op tijd waren“, klaagt de tv-ster.

Maas heeft er gewoon last van, zegt hij. “Veel mensen – onder wie wij – dreigen vluchten te missen vanwege rampzalig management.

Schiphol laat aan Maas weten dat het bedrijf tijdens drukke piekmomenten ‘keihard’ samenwerkt met partners om de rijen zo kort mogelijk te houden. “Zal wel, maar tamelijk idioot dat als je ruim twee uur tevoren aanwezig bent je vlucht dreigt te missen”, vindt Maas.

Het is en blijft een managementprobleem, stelt hij. “Aangegeven wachttijden kloppen niet. Willekeur ten aanzien van passagiers die opeens toch voorrang krijgen. Enzoverder. Daarbij: als luchthaven kun je dit soort ‘piekmomenten’ voorzien.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen